Salokāma Sienu Aizsardzību, Gaisa Kondicionieris Segtu PVC Ūdensnecaurlaidīga Atkārtoti Gaisa Kondicionēšanas Tīrīšanas Vāciņu Shiled 40a

€10.21 €6.13

Pievienot grozam


SKU: #w11631

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: PVC
  • Modeļa Numurs: Gaisa Kondicionieris Vāciņu
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Stils: Mūsdienu

Salokāma Sienu Aizsardzību, Gaisa Kondicionieris Segtu PVC Ūdensnecaurlaidīga Atkārtoti Gaisa Kondicionēšanas Tīrīšanas Vāciņu Shiled 40a

Aizzīmju Punktiem:

1、Plašas Funkcijas: gaisa kondicionēšanas tīrīšanas vāciņš ir izgatavots no PVC,

kas ir mīksts, salokāms, kas nav deformējami un izturīgs.

2、Sienas Aizsardzība: gaisa kondicionētāja tīrīšanas vāciņš novērš notekūdeņu no

izsmidzina uz sienas un citas vietas, un nodrošina labu aizsardzību no sienas.

3、Atkārtoti Amats: Izgatavots no PVC materiāla, gaisa kondicionēšanas iekārta, tīrīšanas vāciņš ir ūdensizturīgs,

atkārtoti un viegli uzstādīt.Tīrīšanas vāciņš nāk ar elastīgo trosi nav vajadzīga līme. 4、Divi Izmēri: M: piemērots gaisa kondicionētāju ar apkārtmērs 1-1.5 Lpp mazāks par 2,5 metriem.L: piemērots gaisa kondicionētāju ar apkārtmērs mazāks par 3.2 metri, izmanto 2-3P.

5、Daudzpusīga Izmantošana: gaisa kondicionētājs vāku var izmantot arī kā mājsaimniecības tīrīšanas putekļu vāciņa, vai citi mājsaimniecības priekšmeti.

Specifikācija: Nosaukums: Gaisa Kondicionētāja Tīrīšanas Vāciņu

Materiāls: PVC

Svars: Mazs izmērs: aptuveni 300g

Liela lielums: apmēram 350g

Caurules garums: aptuveni 2,5 m/98.43 gadā

Piemērots diapazons:

Vidējs izmērs: piemērots iekšējā gaisa kondicionieri ar apkārtmērs mazāk

par aptuveni 2,5 m/98.43 jo, ko parasti lieto, lai 1-1.5 Lpp uz āķa

Liela izmēra: piemērots iekšējā gaisa kondicionieri ar apkārtmērs mazāk

nekā par to, 3.2 m/125.98 gadā, parasti lieto 2-3P uz āķa

Iepakojuma Saraksts:

Gaisa Kondicionieris Vāks * 1

Mūsu Brazīliju ar draugiem:

Brazīlija Amatu uz laiku, paziņoja, ka iekasēs maksu par aptuveni US$3.50 par pasūtījumu visiem starptautiskajiem zemes gabali 27. augustā (pēc vietējā laika).Šo maksu maksā pircējs pēc sevis deklarāciju, un būs nauda, ja tas nav samaksāts.Ja nevarat pieņemt jāmaksā $3.5 Muitas Nodevu, Pls nav pasūtījumu.

Vairāk informācijas, lūdzu, pārbaudiet to ar šīs saites, liels paldies par jūsu sapratni!

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.olivers.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.olivers.lv.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: gredzens flashcanon t5i, seksa produkti geju 18, maisiņš molle edc atbalsts, dzimums patogēnu sievietēm, dzimums apģērbs sieviešu xl, kaķēns ir 2021. grāmatiņa, seksa partneris pāri, dzimums pikachu kostīms, rotaļlietas pshchalki suņi.