Santa Claus Kājas Pildījumu Santa Kājas Rotājumu uz Ziemassvētku Eglītes Durvīm Rotājumi

€11.23 €7.86

Pievienot grozam


SKU: #w116411

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Santa Claus Kājas Pildījumu Santa Kājas Rotājumu uz Ziemassvētku Eglītes Durvīm Rotājumi

Aizzīmju punktiem:

1. Izturīgi materiāli, kas izgatavoti no augstas kvalitātes flaneļa, mīksts, ērts, izturīgs, un atkārtoti, un var veidot kājas, atbilstoši jūsu vajadzībām.

2. Izmērs garums 38*platums 21cm*16cm biezums ir piemērots Ziemassvētku eglītes jebkura izmēra.Interesanti modeļi var būt pilnīgi saskaņota ar citām Ziemassvētku rotājumi jūsu mājās, pievienojot vairāk svētku atmosfēru.

3. Smieklīgi radošu dizainu, viņa ilgi matains kājām var radīt, lai jūs varētu izveidot savu Ziemassvētku ainu par Ziemassvētku eglītes!Ziemassvētku zaglis bija gudri slēpts kā Santa Klauss pats.

4. Lieliska Ziemassvētku rotājumi, piemērots Ziemassvētku eglītes, maisu vītnes, auto, restorāni, utt.; padarīt jūsu mājās pilns ar svētku noskaņu, ideāls integrācijas Ziemassvētkiem, brīvdienu vai mājas apdare.

5. Ziemassvētku rotājumi mākslīgās kājas var ielikt otrādi Ziemassvētku eglītes, var arī piestiprināt pie durvīm, vai novietot pagalma dekorēšanai.

Apraksts:

Materiāls: Audums

Izmērs: 38*21cm*16cm

Augšstilba diametrs ir 9cm, teļu diametrs 6,5 cm, pēdas garums ir 11cm

Paketē iekļauts:

1*Santa Claus kāju

Tagi: sniegavīrs, chriatmas durvju rotājumu, dekoru noel, christma dekori mājas, ziemassvētki durvju rotājumi, caps santa claus, piekārtiem rotājumi durvis, kadjar durvju rotājumi, zaļā santa claus, santa claus, sniegavīrs.