43 Jaunu Pet Peldvietu Rīku Ērti Massager Dušas Tīrīšanas Līdzeklis Mazgāšanas Vanna Smidzinātāji Suns Suku Pet Piegādēm

€13.99 €7.55

Pievienot grozam


SKU: #w11665

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas

APVIENO PELDE UN MASĀŽAS: pet kopšanas līdzeklis apvienot vannas birste un ūdens smidzinātājs.Ne tikai var veikt dušu pet, bet arī masāžu.Tā, piemēram, sniedzot savu suni mini spa pieredzi.

ONE-SIZE-FIT-VISIEM: Profesionālas klases suns, duša, unikālu profilētā forma paredzēta, lai varētu mazgāt suņi visu lielumu un veidu.Šis rokas miglotājs nāk ar 7.5 pēdas gara šļūtene un 2 šļūtenes adapteri, lai ietilptu 0,6 collas standarta jaucējkrāns, piekļuve vannas istabā vai dārzā, lai paceltu ūdens.

UNIKĀLO CIMDI FORMA: Profesionālā Pet Dušas Miglotājs ar masāžas cimdi nāk.Viegls un elastīgs smidzinātājs palm ļauj jums kontrolēt savu suni ar abām rokām.

PILNA PĀRKLĀJUMA ŪDENS ĶEMME AEROSOLS, kas Paredzēti maksimālu tīrīšanu, enerģijas un iekļūšanu bieza vilna,mērķtiecīgu spray maigu tīrīšanas un jebkādu apvidu.Noņemt jūsu mīluļa matu efektīvi un samazināt stresa laikā, vanna laiku nemierīgi mājdzīvnieki.

1.Materiāls: Silikona + ABS + Aparatūra

2.Krāsa: Zila

3.Caurules garums: 98.5 cm

4.Svars: 14.9 unces

5.Piemērots: Suns, Kaķis,Zirgs

1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

2.Smidzinātāju un Skruberi Vienā,pelde un masāžas vienlaikus.

3.Regulējams rokas peldvietu rīks,ērtas, lai kontrolētu

4.Divas noņemamas krāna adapteri,instalēt un noņemt viegli telpās vai ourdoor

5.Ievērojami samazina ūdens un šampūns patēriņš, salīdzinot ar tradicionālajiem peldvietu metodes.

Iepakojums:

1* Pet Peldvietu Rīks

2* krāna adapteri

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts

Tagi: pet dušas smidzinātājs, suņu mazgāšana, dārza duša saules, saites mājdzīvnieki, apkopēja suņu ķepu, pet duša, tērpi pet vanna, barbi krekls, suns vannā caurule, vannas rīks.