APEXEL 10pcs/lot 10 1 Tālrunis Fisheye lens kit Platleņķa makro Objektīvs CPL Filtrs Kaleidoskops+2X teleskopa Objektīvs viedtālrunis

€103.75 €93.37

Pievienot grozam


SKU: #w117068

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Savietojams ar: iPhone/Samsung un citi mobilais tālrunis
  • Materiāls: Augstākās kvalitātes optiskā stikla
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Modeļa Numurs: 10 1 kameras objektīva komplekts
  • Zīmola Nosaukums: apexel
  • krāsa: melns
  • Forma: Ovāls
  • Tālruņa Kameras Tips: Platleņķa Len
  • Produkts: 10 1 kameras objektīva komplekts
  • Iepakojums: Ar Mazumtirdzniecības Kastē
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Augstas Skaidrības: Izgatavoti no augstas klases stikla Zibspuldzes Gaisma tiek bloķēta, ja objektīvs tiek lietots. 198° Platleņķa Objektīvs: Leņķis: 198 pakāpes Palielinājuma: 0.28 X Objektīva Konstrukcija: 3 elementi 3 grupās Max Diametrs: 25mm Garums: 15mm 0.63 x Platleņķa Objektīvs: Palielinājums: 0.63 X Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās Max Diametrs: 20mm Garums: 5mm 15x Marco Objektīvs: Palielinājums: 15X Objektīva Konstrukcija: 1 elements 1 grupa Max Diametrs: 20mm Garums: 6mm šāviena attālums ir starp 10~23mm Piezīme: kad jūs saņemsiet postenis, ar platleņķa objektīvu un makro objektīvs ir saskrūvēts kopā, jūs varat skrūvi tā, lai iegūtu vienu plašu leņķi un viens makro objektīvs 2x Teleskopa Objektīvs: Palielinājums: 2X Objektīva Konstrukcija: elementi 2 1 grupas Max Diametrs: 20mm Garums: 11mm CPL Objektīvs: Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās Max Diametrs: 20mm Garums: 8mm Kaleidoskops Objektīvs: Objektīvs Konstrukcijas: 1 elements 1 grupa Max Diametrs: 20mm Garums: 8mm Plūsmas Filtrs Objektīvs: Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās Max Diametrs: 20mmGarums: 8mm Radial Filtrs Objektīvs: Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās Max Diametrs: 20mm Garums: 8mm Star Filtrs Objektīvs: Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās Max Diametrs: 20mm Garums: 8mm Paketē iekļauts: fish Eye (Zivs acs Objektīva x 10 Platleņķa&Marco Objektīva) x 10 2X teleskopa objektīvs x 10 Star filtrs x 10 CPL x 10 Kaleidoskops objektīvs 3 x 10 Kaleidoskops objektīva 6 x 10 Plūsmas filtrs x 10 Radial filtrs x10 Objektīva Vāciņu x 90 Universālā klipu X 10 EVA soma X 10 X Tīrīšanas audums 10 Lietotāja rokasgrāmata X 10 Mazumtirdzniecības kastē X 10 Tas ir 10 1 lens kit, ar fisheye, platleņķa, makro, CPL, Kaleidoskops, plūsmas filtrs, radiālie filtrs, zvaigžņu filtru un teleskopa objektīva vienu komplektu, jūs varat baudīt dažādas fotogrāfijas skaistumu.

APEXEL 10pcs/lot 10 1 Tālrunis Fisheye lens kit Platleņķa makro Objektīvs CPL Filtrs Kaleidoskops+2X teleskopa Objektīvs viedtālrunis

Īpatnības: Tas ir 10 1 kameras objektīva komplekts ar 10 dažādiem objektīviem, jo tas, baudīt krāsains fotogrāfija dzīvi!Portatīvo un noņemams, jūs varat uzņemt foto ar jūsu ierīces, kas jebkurā laikā, jebkurā vietā Darbs, par lielāko veida mobilo telefonu, kas ir ne lielāks kā 13mm diametrā.198° platleņķa objektīvs ------Kropļo attēlu, lai izveidotu mākslas ietekmi.Tas ir daudz noderīgi, ja vēlaties izcelt izvēlēto objektu un blur surroudings.

0.63 X Platleņķa Objektīvs - Ideāls fotografēšanas vairāk par pasauli ap jums, kas ļauj jums, lai fotografētu ainavas un grupu fotoattēlus, daudz vieglāk nekā jebkad.

15X Makro Objektīvs ---- A llows jums, lai sasniegtu šāvienu, kas ir ļoti tuvu objektu, liels fotografēšanu no nelielas vienības, lai apskatītu katru pēdējo detaļu tuvumā.

2x teleskopa objektīvs ----izpaužas jums 2 reizes tik tuvu objektu, tas ir liels, lai, ņemot dzinumi no ditance.

CPL Objektīvs ----Noņem nevēlamos atspīdumus no ne-metāliskām virsmām, piemēram, stikla vai ūdens, lai palielinātu krāsu piesātinājumu.

Kaleidoscope Objektīvs ----līkumi gaismu, izmantojot virkni slīpētas lēcas, kas radītu dublikātus gaismas viļņi, efekts ir līdzīgs "bug acs" vai atkārtojot modelis.

Plūsmas Filtrs Objektīvs ----ņem statiskie objekti vērā dinamiskos efektus, nav nepieciešams jebkādu programmatūru, jūs varat veikt brīnišķīgu un radošu attēlu.

Radiālās Filtrs Objektīvs ----ļauj jums, lai atvašu radiālo vizuālo efektu, kas palīdz jums veikt vizuālās ietekmes bildes.

Star Filtrs Objektīvs ----rada star modelis, kurā līnijām izstaro uz āru no spilgtiem objektiem.Star filtrs piebilst dramatisku krusta nieru ļoti spilgti jomās.ldeal fotogrāfijas, nakts ainas un dāmas valkā rotaslietas vai citus objektus ar spēcīgu pārdomas.

Produkta Bildi

Jauku iepakojumā: pārnēsājamiem un ērti, jūs varat ņemt to visur, kur vēlaties.Aiziet!

Specifikācijas:

Zīmols:

APEXEL

Modeļa Nr.:

APL-DG10

Krāsa:

Melns

Saderīgs ar:

Saderīgs ar 98% no Mobilo Tālruņu un Planšetdatoru

IPhone 7/7plus/SE/6s/6s+/6/6+/5s/5/4s/4, iPad

Samsung Galaxy S / Piezīme Sērija

HTC/Blackberry/Nokia/Xiaomi/ZTE/Huawei utt.

Sertifikāts:

CE/RoHS/Reach

Iepakojuma Saturs

1*0.63 x platleņķa&15x makro objektīvs

1*198° platleņķa objektīvs

1*2X tālummaiņas Objektīvs

1*CPL objektīvs

1*Kaleidoskops objektīvs 3

1*Kaleidoskops objektīva 6

1*Plūsmas filtrs

1*Radiālā filtrs

1*Zvaigžņu filtrs

1*Universālā klipu

1*EVA Maisiņš

1*Tīrīšanas audums

1*Lietotāja rokasgrāmata

1*Dāvanu kastē

OEM/Pielāgošana:

Logo drukāts?

Iepakojumu Dizainu?

Dāvanu kaste dara?

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J: vai šis objektīvs ietilptu uz savu telefonu?

A: Jā!Mūsu lēcas ir savietojama ar visām iphone, ipod, ipad, Androids ...būtībā katrs viedtālrunis tirgū.

Q: Kā izmantot makro objektīvs?

A: makro objektīvs ir pieskrūvēts kopā ar platleņķa objektīvs, jums ir nepieciešams, lai noskrūvēt to, lai iegūtu makro objektīvs, un tas tiek izmantots, lai atvašu maz abjects, piemēram, ieliktņi, ziedu un tā tālāk, jums ir, lai saņemtu to super tuvu objektam, kuru vēlaties, lai atvašu( aptuveni 10-23mm), lai iegūtu skaidru shot.

Q: Vai klipu saņemt zaudēt pēc tam, kad kādu laiku?

A.: Nē, tas nav iegūt brīvs, divas skrūves izdarīt tā, lai sabiedrība un mīkstas gumijas, iekšpusē var aizsargāt jūsu tālruni no skrāpējumiem.

Q: vai es Varu izmantot šo objektīvu ar lietā par manu telefonu?

A: Jūs pilnīgi varat!Tik ilgi, ja ir pietiekami liels atvēršanas ap kameru.Ja atvērums ir ļoti mazs, tas joprojām var strādāt, bet varbūt ir melnas ēnas.Biezāka gadījumos var radīt nelielus gaismas noplūdes.Tāpēc es iesaku jums labāk pacelšanās gadījumā, ja jūs lēca, ka ir vērts iegūt labākus fotoattēlus.

Q: Vai jūsu objektīvs darbu priekšējo kameru pārāk?

Tagi: telescop telpu, viedtālrunis teleskopu, makro, cpl filtrs viedtālrunis, makro gredzenu, ulefon bruņas x3, apexel, 60x zoom, platleņķa mobilais objektīvs, huawei mar lx1a.