10 Gab. Putnu Šūpoles Košļājamā Mācību Rotaļlietas Papagailis Guļamtīkls Papagailis Būrī Bell Asari Rotaļlietas ar Koka Krelles Karājas Rotaļlietu Komplekts

€8.71 €5.49

Pievienot grozam


SKU: #w117089

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iestatīt Tipu: No

Funkcijas:

1. Drošas un Augstas Kvalitātes: Šie papagailis rotaļlietas ir izgatavotas no dabīga koka, kas nav toksiskas, akrila materiāls, kas ir piemērots visiem gadījumiem, drošu un uzticamu, un tās ir izturīgas.

2. Iepakojumā Ietilpst: 10 dažāda veida putnu košļājamā un karājas šūpoles rotaļlietas var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, pet putnu un papagaiļus.

3. Daudzfunkcionāls Putnu Rotaļlietas: rotaļlietas, kas ir paredzēti, lai atpūsties jūsu putna kājām, un tās var sniegt savus putnus, ar izmantošanas iespējas, lai saglabātu tos veselīgi un veselīgi.Un rotaļlietas, kas nodrošina ideālu paaugstināts vieta jūsu putns šūpoles, košļāt un kāpt.

4. Plaša Pieteikumi: rotaļlietu komplekts ir liels putnu, lai saglabātu veselīgu, kas ir piemērots arī anšovi, mazos papagaiļus, papagaiļi, cāļi, maziem un vidējiem putniem un daudziem maziem dzīvniekiem, kāmjiem, smilšu peles, peļu, Žurkas.

5. Viegli Uzstādīt: Visas rotaļlietas ir aprīkotas ar kustamo āķi, ko var vienkārši savienots ar top par mājdzīvnieku būri viegla uzstādīšana.

Specifikācijas:

Nosaukums: Papagailis Šūpoles Sakost Rotaļlietas

Materiāls: koks + akrila materiāls + sakausējuma materiāls

Standarts: dažādu veidu

Priekšrocības: var būt hung, putnu būrīši, karnīzes, filiāles būs, ar āķi abos galos, 2 karājas metodes

Svars: apmēram 350g

Iepakojuma Saraksts:

Papagailis Rotaļlietu Komplekts x 1(10pcs/komplekts)

Tagi: spēle papagailis, par papagailis asari, putnu guļamtīkls, ierīču putnu, marle putnu būru piederumi, būris asari, putns, asari, rotaļlieta papagailis, Putnu rotaļlietas.