Jauns

6532100 akumulators litija polimēru akumulators Planšetdatora akumulatoru GPS akumulators 3.7 V

€16.30 €8.80

Pievienot grozam


SKU: #w117304

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • stāvoklis: 100% Jauns
  • Izmērs: Prismatic
  • Akumulatora Nomaiņa: Jā
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Modeļa Numurs: Akumulators
  • Daudzums: 1GB
  • Iestatīt Tipu: Baterijas Tikai
  • Pakalpojums: Veikals garantija
  • Zīmola Nosaukums: yorwats
  • Iepakojums: Jā
  • Uzlādējams: Jā
  • Veids: Li-polymer
  • Izmantošana: Citi
  • Aizsardzība: pcb

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru Elektronisko Cigarešu Dzīvoklis Austiņas Digitālā LED un citas elektroniskās ierīces.

Modelis: 6532100

Ietilpība: 1800MAH

Spriegums: 3.7 V

Izmērs: biezums 6.5 MM platums 32MM, garums 100MM

Dzīvi viens, MP3 litija akumulators

Kā mobilo tālruni, litija baterijas, dzīves MP3 iebūvēts litija akumulators ir aptuveni 300-500 reizes dziļi un dziļi (valsts standarts).Tas ir, pēc viena vai diviem gadiem lietošanu, spēles laikā, acīmredzot tiks saīsināts, un daži pat var nebūt pilnībā izmantots, tad jums ir nomainīt jaunu bateriju lietošanu.Un gandrīz visi dažādi mašīnas nav pēc pakalpojuma, lai samazinātu izmaksas, uzstādīšanas B akumulators tiek izmantots akumulators (rūpnīcas produktiem, produktiem ar trūkumiem, klase), trīs mēnešu laikā pēc lietošanas akumulatora veiktspēju var būt taisni uz leju, īsāks dzīves.

Divas, MP3 litija-jonu baterija atskaņošanas laiks

Spēles laiks ir saistīts ar akumulatora jaudu un jaudas patēriņš mašīna.Jo lielāks ekrāns, jo vairāk enerģijas tas patērē un lielāku akumulatora.Kapacitāte MP3 litija akumulators zem 1.2 collu ekrāns parasti ir 150--300mAh, laiku, spēlējot pēc pilnīgas elektroenerģijas, kas ir par 8 stundām, ietilpība, MP3 1.5-1.8 collu ekrāns parasti ir 300--1000mAh akumulatora ietilpību no 2.5 collu ekrāns MP4 ir par 1800mAh.Dažādi karti mašīna nav lietot, kad pakalpojums.Lai samazinātu izmaksas, ir izmantot B elektroenerģijas produktu iekraušanas mašīna.Vispārējās spējas baseins, ir par 20% zemāka nekā attēlam, un spēles laiks ir īsāks.

Trīs, kā pateikt, mana mašīna ir problēma ar baterijām?

Ja jūsu MP3 Bluetooth ierīci, kas ir šādu parādību, akumulators ir jānomaina.

1. Tas ir izmantota vairāk nekā gadu, un spēles (gaidīšanas) laiks ir, protams, saīsināts (aptuveni 3 stundas), kurā norādīts, ka akumulatora kapacitāte samazina, un tās kalpošanas laiks ir beidzies.

2, nevar ieslēgt vai izslēgt: akumulators ir īsslēgums vai ir sliktas kvalitātes, gāzes pieaug vai iekšējā pretestība pieaug, un akumulators ir nederīgs.

3, apraides efekts ir sliktāk: iekšējās pretestības akumulatoru pieaug, un izejas spriegums ir pārāk zems.

4, nevar atskaņot, vispār: Akumulators gredzenu vai aizsardzības ķēdi, gredzenu, akumulatora defekts.

Piezīme: ja MP3 sākas tā ir normāla un vēlāk atrasts kļūme, vairāk nekā 90% ir akumulatora iemesla dēļ, jo citu elektronisko komponentu gredzeni ir mazāk ticams, un akumulators ir izmantojamā kvalitāte ir nevienmērīga, un lādētājam, kopumā ir augsta izejas spriegums, ne tikai spiedienu (4,2 V) funkciju litija akumulators pilnīgi par akumulatoru.Līnijas aizsardzība ir viegli sabojāt.Vērtīgs MP3 nevar lietot nelielu akumulatoru iemesls ir ļoti neērti.

Četri.Kā jūs zināt, akumulators modeļa mašīna?

1, atveriet datorā: lai droši atvērt mašīnas, MP3 iekšpusē ir faktiski ļoti vienkārša, nav jāuztraucas, ka tas būs sabojāt mašīnas.Pārbaudīt mašīnu uzmanīgi, redzēt, ja tur ir skrūve, tur ir maza skrūvgriezi, lai to atvērtu, neviens parasti korpusa pielīmē vai sprādzi, ar nazi gar šuvi pēc nedēļas var atvērt vai sameties, rūpīgi punktu, vispārējās shell nesabojās, uzmanību uz galvenajām pogām, un tā tālāk.

2, atvērt, lai redzētu, akumulatoru ja akumulators ir sudraba, tā ir polimēru litija baterijas, ārpusē ir alumīnija ar plastmasas plēves iepakojums, ja citas krāsas ir tērauda apvalks vai alumīnija apvalks litija baterijas, ārējo apvalku ir PVC plastmasas piedurknēm, zilā krāsā, un melnā.

3, apskatīt akumulatora modelis: vispārējā akumulators ir apsmidzina ar modeli (patiesībā, baterija), ierakstīt iepriekš minētie vārdi, var, ja izmērs nav ko izmanto, lai izmērītu garumu un biezumu, ierakstīt.

Pieci.Kā jūs nopirkt akumulatoru, kas jums nepieciešams?

Pirmais neizjauciet akumulatoru, lai redzētu, akumulators (self būs noņemams, nevis, lai atrastu apkopes tehniķis demontāžas), lielākā daļa no baterijas ir atzīmēti ar modeli, patiesībā, modelis ir augsta (bieza), platas, garas, modelis, modeļa nākamajā tabulā veikalā, ja ne, var sazināties ar veikalu, lai atbilstu.Ja jums vēl nav spēlē, jūs varat izmantot līdzīgu modeli, kas, līdzīgi mazāka vienu, piemēram, jums ir 552030, ne galda, var 052030, tikai augstumu (biezumu) 0,5, ar kādu biezu 0.5 papīra safasēti un iepakoti, lai novērstu kustību mašīna, piemēram, mašīna ir pietiekami vietas, un otrādi, lai atrastu līdzīgas lielāks punktu.Jā.Ja akumulators nav modelis, vai nevar redzēt, tas ir viegli izmantot lineālu, lai izmērītu garumu, platumu un augstumu.Pēc tam to pašu metodi, ir atrodams tabulā.Izmērs, nav uzskatāms, un to nevar saskaņot.Tas ir diezgan mazu, nav super, jo, kad lielo, nav instalēts, krava var būt dārgāka nekā akumulators pati.Arī neliels skaits mašīnas nav izmantotas litija baterijas spriegums ir ne 3.7 (3.6) V, var 1.2 V vai 2.4 V, jākonsultējas īpašnieks.

Tagi: auto polimēru, plēves aizsardzībai gps ar 7 collu, gps apple, gps f7, auto gps priekš Mazda 6, loka šaušana audums, android gps mazda cx7, auto gps priekš mazda 3, japāņu gps bērniem, gps foto.

Recenzijas

Lunaagelvis
2020-09-05
5/5
was the same batery as old one. just due to tis covid virus needed to wait a week extra. still fast delivery