360pcs Vara Sajauc Izmērus Skatīties Lieta Kroņa Caurules, Cauruļu Ūdensizturīgs Vainagu Skatīties Remonta Daļas Watchmakers Rīks

€10.50 €6.30

Pievienot grozam


SKU: #w117479

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: JOCESTYLE
  • Veids: Rīki

360pcs Vara Skatīties Vainagu Caurules, Caurules, Pulksteņu Labošanas Rīku Komplekti, Pulksteņu Aksesuāri

Specifikācija:

Materiāls: Varš

Izmērs: 84 * 54 * 17mm/3.31*2.13*0.67 jo

Instrukcija: 12 tīkli, 30pcs katrā režģa, 360pcs kopā

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 Kārba X Skatīties Vainaga Stobriņā(360pcs)

[relateproductdetail/]

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, kad jūs to saņem,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, tas 10 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu naudu,upone saņemšanas postenis tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un palīgierīcēm pieder.

4. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: skatīties lietā nospiediet alternatīvas, doogee samaisa tālruni, skatīties lietā st, zīdaiņu tiara, 14mm tērauda caurule, pulkstenis caurule, kronis pulksteņi daļas, kaste instrumentu, cooper caurule, daļa skatīties.

Recenzijas

Saroktrading
2020-10-14
3/5
they are just tubes, how can i be overwhelmed!
Bugagable
2021-01-16
5/5
Fast and perfect. Good