Jauns

Sexy Pinup meitenes attvaicētājs blondi bumpbuster instrumentu kategorijas uzlīme / Vinila Decal

€4.94 €1.98

Pievienot grozam


SKU: #w118083

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veida Uzlīmes: Auto Virsbūves
  • Iepakojums: Nav Iepakoti,
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kategorijas: PVC
  • Uzlīmju Izvietojumu: Visu Ķermeni
  • Materiāla Tips: KK

Kas jums ar YIMU un veikts ķīna Valstis.Mūsu YIMU zīmola uzlīmēm, ir die samazināt un ar spīdumu polimēra kalandrēta vinila pārklājumu, kas ir piemērots āra vai iekštelpu izmanto.Šī vinila plēve ir lieliska attiecībā uz pieteikumiem, kas prasa elastību, izturību, izturība pret saules stariem - izturīgāks nekā papīra, uzlīmes, un var ilgt līdz 6 gadiem ārā.Šīs uzlīmes piemērot līdzīgus uz pagaidu tetovējums, un ir paredzēti uzstādīšanai pie temperatūras, sākot no 50°F/10°C - 90°C/32°C tīru, gludu virsmu: transportlīdzekļi, laivas, motocikli, motorolleri, RV ' s, LTV ir, sērfinga dēļi, skrituļdēļi, dzīvojamo vai komerciālo windows, klēpjdatori, planšetdatori, datori, iekštelpu sienām, un vēl daudz vairāk.

Skaidrs pieteikumu lentes padara pozicionēšanas vieglāk, un daļēji pārredzamu piemērošanu lente var tikt izmantota sausā vai slapjā metode.Kad pienāks laiks, uz uzlīmes ir noņemama, izmantojot matu fēnu vai siltuma pistoli, un atstāt nekādas kaitīgas atliekas.Visi atlikumi, kas aiz sevis atstāja var tīrīt, izmantojot frotē auduma dvielis ar minerālo spirtu vai automobiļu līmes noņēmējs Tomēr, kad izņemta decal ir vienreizēji.Ir jautājums, kas meklē dažādu krāsu, nepieciešams pielāgoto izmēru, vai pielāgoto dizainu?Jūs varat sazināties ar mums.

Šobrīd Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot Visa, MasterCard, Maestro debetkarti, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, Bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.olivers.lv vēlāk.

1. Jūsu produktiem tiks publicēta piecu darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. (Mēs jūs par to informēsim pa e-pastu, ja tāda aizkavēšanās, kas radās sakarā ar svētku pasākumi.)

2. Lūdzu, aizpildiet pilnu jūsu piegādes adresi, ar kontakta tālruņa numuru, it īpaši krievijas pircējiem, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3. Lūdzu, ņemiet vērā, mums nebūs, kas atbild par muitas nodevām, tur, iespējams, ir muitas nodokļi, kas jāmaksā, lai daži shiping.please muitas politika.Kad tas ir noticis, lūdzu muitošanas sevi.

Tagi: pin up vestido, roku maisā, bezmaksas toolbox uzlīmes, kleita pinup, uzlīmes pinup stilā, kaste instrumentu, sexy uzlīmes erotiska, pinup plakāts, instrumentu stūre, pinup.