THINKCAR THINKOBD 20 OBD 2 Skeneri, Profesionālo Auto Auto Diagnostikas Rīks Automotivo Kodu Lasītājs, Pārbaudi Motora Gaismas DTC Uzmeklēšanas

€20.54 €12.94

Pievienot grozam


SKU: #w118128

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Funkcija 5: Reset Pārbaudi Motora Gaismas
  • Aparatūras Versija: Auto Diagnostikas rīks
  • Sertifikācija: FCC
  • Vienuma Tips: Kods Lasītājiem & Scan Rīki
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Valodas: Spāņu
  • Programmatūras Atjaunināšana: Jā
  • Iezīme 2: Pilna OBD2 Funkcijas
  • Programmatūras Versija: OBD 2 Skeneris
  • Funkcija 3: Angļu/Franču/Vācu/Itāļu/Portugāļu/Krievu/Spāņu
  • Zīmola Nosaukums: THINKCAR
  • Līdzeklis 1: Plug and play
  • 4. funkciju: Iet Smoga Tests

Pilna OBD2 Funkcijas

*-Lasīt plaša pašreizējo, gaidot un pastāvīgu kodu OBD sistēma ātri *-Skaidrs, konstatēto defektu kodus un izslēgt Pārbaudi Motora Gaismas efektīvi *-Skatīt grafisko dzīvi dati par transportlīdzekļa datora modulis (- iem), lai viegli analīze *-Skatīt transportlīdzekļa ekspluatācijas parametriem brīdī, kad DTC ir atklāta *-Lasīt, I/M gatavības statusu, ir transportlīdzeklis, kas pārbaudīti, lai valsts emisijas atbilstība *-Veikt O2 sensoru testa pārbaudīt degvielas efektivitāti un transportlīdzekļa emisiju *-Nolasiet rezultātu ar iebūvētām diagnostikas uzraudzības testus, īpašas detaļas/sistēmas *-Izgūst transportlīdzekļa informācijas par VIN, CINs, un pilnīgi CVNs *-Veikt Testa sastāvdaļa, ļaujot uzsākt noplūdes testu, lai transportlīdzekļa EVAP sistēma

Reset Pārbaudi Motora Gaismas

THINKOBD 20 ļauj jums skaidri motora brīdinājuma gaismas, pabeidzot pilnu obd2 diagnostikas ar vieglumu.Galvenais mērķis šo rīku, ir: *Skenēšanas dzinēju sistēmām; *-Pastāstīt par dabas jautājumu; *-Sniedz precīzu iemeslu, kāpēc dzinējs, pārbaude gaisma spīd; *-Palīdzēt atklāt iespējamās problēmas; *-Izvairīties no pārmērīgas izmaksas par nevajadzīgu remontu. **Brīdinājuma gaismas neizslēdzas līdz jūs atrisinātu problēmu.

DTC Lookup Atbalsts

Saņemt DTC definīciju, jo nav laika ar DTC funkciju Lookup.Nekad tērēt laiku uz Google vai, ņemot jūsu vārdnīcu, ja jūs vēlaties zināt, ko nozīmē jebkuru DTC.Par transportlīdzekļa saderība, justies brīvi iet par klientu apkalpošanu.Jūs saņemsiet apmierinošu atbildi īsā laikā.

Suport Visu Transportlīdzekļu Pārklājuma Pēc 1996. Gada Un 7 Valodās

THINKOBD 100 ir saderīga ar lielāko daļu Amerikas, Eiropas un Āzijas modeļiem, kas ražoti, sākot no 1996. gada. Tas atbalsta visus OBDII protokolu: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM, un CAN (Controller Area Network).Tas atbalsta arī 7 valodās, kas ietver angļu, portugāļu, krievu, itāļu, spāņu, franču un vācu valodā.

Citi Lietotājam Draudzīgas Funkcijas

*-Plug & Play, Jums tikai nepieciešams, lai savienotu diagnostikas kabeli uz transportlīdzekļa DLC ligzdu, un kodu lasītājs saņem enerģiju tieši no transportlīdzekļa. *-Easy-to-izmantot Tastatūras lasītājs ir 4 pogu tastatūru pogas, kas padara izvēlne super viegli, lai ritinātu.THINKOBD 100 izmantotāji var izmantot uz augšu un uz leju, nospiediet OK (labi) vai izmantojiet pogu enter (ievadīt) diezgan viegli, ar stabilu un efektīvu pieskarties, lai to prieks. *Kompakts Dizains lasītājs ir kompakts ergonomisks dizains, kas padara to derīgu palmu diezgan ērti, īpaši radīts cilvēkiem, kuri nevēlas lielgabarīta ierīcēm.

Pilns Funkciju&rentablu

THINKOBD100 ietver OBDII pilnu funkciju un izmaksu ziņā efektīvi.Tas ir vērts daudz vairāk, nekā tas maksā.

Garantijas laiks

Vienu Gadu Garantija

IEPAKOJUMA SARAKSTS

1*Galvenais Bloks 1*Quick Start Guide

Tagi: bmw f30, obd2 skeneris, audi a3, launch x431, skeneris, auto skeneris, drošinātāju kastē pin, ktm exc, auto diagnostikas iekārtas, outillage.

Recenzijas

Kittiebrock
2020-12-03
2/5
I can not connect to my Citroen Xsara HDI 110Cv of 2002; After a request by message, the seller told me that it was compatible!
Indira 1971
2021-01-30
5/5
Very cool device for reading and trying errors. The most important thing is qualitatively assembled! Works for all 100.
Www Nurdaulet 94 Kz 94
2021-01-17
2/5
Never, hear, never order this scanner (and anything at all) with delivery from Russia-save yourself nerves and time. Delivery from Russia is engaged in some new office CSE, which is the receiver of IML. So these two sharashkins are the worst thing that could have happened in the world of courier services! It is better in the old way from China by mail of Russia ..... The scanner itself has not yet checked, I will add a review later.
Felipe Marcelli10
2020-12-06
3/5
The device is not able to erase the mistakes of my car a Tata Indica Dicor