Jauns

Bezmaksas piegāde 50 gab pagarināt vadu jack 3 pin PLUG JR(vīrietis, lai vīrietis) DIY pagarināt vadu TĀLVADĪBAS režīmā/l lidmašīna/uzpūsties /hobijs daļa

€9.72

Pievienot grozam


SKU: #w118208

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: pagarināt ligzda
  • Materiāls: Metāla
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: pagarināt
  • Instrumentu Piederumi: Asamblejas Kategorijas
  • Upgrade Daļas/Piederumi: pagarināt
  • RC Daļas un Accs: Savienotāji/Elektroinstalācijas
  • Transportlīdzekļa Tips: Lidmašīnas
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
  • Veids: servo
  • Tehniskie parametri: Vērtība 3
  • izcelsmes vieta: Guangdong Ķīna (Mainland)
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: Servos

pagarināt vadu jack 3 pin PLUG JR(vīrietis, lai vīrietis) DIY pagarināt vadu TĀLVADĪBAS režīmā/l lidmašīna/uzpūsties /hobijs daļa

50GAB/MAISS

VARBŪT JUMS IR NEPIECIEŠAMS DAŽAS STIEPLES,CITI IEGĀDĀTIES

vairāk informācijas.lūdzu, sazinieties ar mani .Lūdzu, sūtiet e-pastu vai tirdzniecības vadītājs ( cn110165310 ) sazināties ar mums.

Maksājums:

1. izmantot kredītkarti maksāt par nodro scaron, izmantot Darījuma pakalpojumu

sūtījumu:

1 sūtījums ir bezmaksas piegāde pa pastu ķīnas gaisa pastu vai hk pastu, ja sūtījuma svars ir lielāks par 2kg, vai arī uz iepakojuma izmērs ir lielāks nekā 90CM, mēs izmantosim EMS utt vai Kuģi ar diviem zemes gabaliem vai vairāk gabaliem ar China post air mail.

2 Instrukcija:svars un lielums mēs atzīmējām iepakojumā informāciju, ir, nav faktiskais svars un izmēri ar kravu, ja jums ir nepieciešams, lai zināt reālo svaru un izmēru, jums ir nepieciešams tikai sazināties ar mums.

3 Piegādes laiks:

1) Transporta attīstītajās valstīs ir apmēram 7-45 dienu laikā

2) Remote valstīm, kas ir par 2-8 nedēļas

Valsts

Piegādes Laiks

Darba dienu laikā (neieskaitot svētku dienas)

6-10

11-15

16-20

21-25

26-30

31-40

Darba dienas+ sestdiena+svētdiena

8-14

15-21

22-28

29-35

36-42

43-56

ASV, LIELBRITĀNIJA, Austrālija, Francija, Vācija, Kanāda Spānija

Likme(laika ieradās)

9.9%

43.2%

34.1%

11.4%

1.4%

0.00%

Itālija,Brazīlija Citu Valsti

Likme(laika ieradās)

0.00%

10.2%

18.2%

32.3%

35.8%

3.50%

Krievijas Federācija

Likme(laika ieradās)

1.00%

5.2%

18.2%

20.3%

40.8%

15.5%

Ja jums nav pacietības gaidīt tik ilgi,lūdzu, nopirkt vienuma jūsu valstī, vai maksāt vairāk naudas, lai ātri sūtījumu!

Pēc tam, kad pārdevējs pildīt šīs saistības,tad pircējam ir pienākums atstāt pārdevējam pozitīvas atsauksmes!

4.Ja pircējs vēlas izmantot vairāk, ātrāk nosūtīšanas metodi, piemēram, EMS, DHL utt, lūdzu, sazināties ar mums par to, ka pieaug piegāde.

5. Instrukcija:kuģniecības laiks ir atkarīgs no pircēja muitošanas laikā vai nepārvaramas varas dēļ.Ja pircējs nesaņem preci ilgu laiku, mēs ceram, ka pircējs varat sazināties ar savu muitas vai vietējā pasta nodaļā, lai saņemtu preces drīz.

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, lai atrisinātu problēmas, ar pircējam draudzīgu un miermīlīgu veidus, kā šādi:

1, Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 15days, saņemot preci, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citus pierādījumus, lai pārdevējs identificētu.

2 mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību.

3 Produktu kvalitāti apstrādes programma:

1) pircējam atgriezt preci asv un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces ,mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.

2) Ja preces (kopējā cena, ieskaitot kuģošanu ir mazāks par 10USD) ir kvalitātes problēmas, mēs nosūtīt jaunu produktu pircējam nākamo pasūtījumu; ja pircējs nav plānu, lai izveidotu jaunu, lai tuvākajā laikā, pircējs var samaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas, un pieprasīt, lai nosūtītu jaunu produktu.

Nodokļu

1.Nodokļu maksāšanas ir pienākums katram iedzīvotājam, pircējs ir atbildīgs par visiem nodokļiem.Sakarā ar nodokļu problēmu, pircējs atsakās pieņemt preci, pircējs ir Atbildīgs par kravas ārā un mājās.

2.Ja pircējs ir īpašie pieprasījumi par muitas vērtība un objekta nosaukums, to darīt, lūdzu, apstiprinājums, lūgums iepriekš sazināties ar pārdevēju!Ja ne,muitas vērtība un nosaukums attiecas uz pārdevēju,un pircējs ir atbildīgs par to muitas nodevu!

Tagi: awg vadu, 4mm banānu vadu, savienotājs servo, holandiešu vējdzirnavas dekori, lodēšanas ligzda metāla, riteņu metāla ligzda, jr, 5 pin ligzda, vadu ligzda, servo vadu.