Marmora Graudu klēpjdatoru ādas uzlīmes 15.6" piezīmju uzlīme 15" datoru decal 11" 12" 14" 13"mac pro/xiaomi air 13.3/lenovo/hp

€8.33 €6.41

Pievienot grozam


SKU: #w118354

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: TECTINTER

Marmora Graudu klēpjdatoru ādas uzlīmes 15.6" piezīmju uzlīme 15" datoru decal 11" 12" 14" 13"mac pro/xiaomi air 13.3/lenovo/hp

Produktu Apraksts:

Tās atpakaļ procesa ieviešanu līmi ar sietu speciāli, var lielākajiem limitu noņemt pīne grumbains, garu burbulis, veikt līmi, turas labi uz piezīmju grāmatiņa.

Tas ir ūdensizturīgs un nes siltumu , Šīs bildītes dot savu klēpjdatoru pilnīgi jaunu izskatu dažu sekunžu laikā.Uz uzlīmēm ir ļoti viegli piemērot un krāsās, ar daudz dažādu dizainu un krāsu iespējas.Īpašu pārklājumu nodrošina spilgtu krāsu un skaidri teksts ir izcili, un augstas izšķirtspējas krāsu attēlus.

Izmērs :

15" / 15.6" : 380mm(15") x 270mm(10.6").

(Saderīgs Ar Lielāko no 12" ~ 15.5 collu Klēpjdators, ir Nepieciešams Samazināt, lai Ietilptu Jūsu Klēpjdators)

17": 415mm x 290mm

Komplektā Ietilpst:

1 x muguras pusē LCD ekrāns

2 x pusēs touch pad

Ja jūs nevarat maksāt tieši šeit, Paypal, Western union, TT ir pieņemti, pls sazinieties ar mums.

Visiem pircējiem no Brazīlijas , Brazīlija Amatu uz laiku paziņoja, ka tā būs maksas no 15 reais ( par 3.5 ASV dolārus ) par pasūtījumu, tāpēc, pirms jums, lai jūs labāk ir zināms tas, kad jūsu pasūtījums ierodas Brazīlijā muitas, jums ir jāmaksā 15 reais (aptuveni 3,5 ASV dolāru) apmērā, lai nodokli.

Preces tiks nosūtītas 3 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudīt.www.olivers.lv parasti ir 24 stundas, lai pārbaudītu jūsu maksājumu.

Ja mums nav akciju vai ir kaut kāda aizkavēšanās , jūs informēsim iepriekš.Paldies par jūsu laipni izpratni.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs deklarēt preces, kā dāvanu vai mazāku vērtību, lai novērstu vai samazinātu savu muitas nodokļiem.Pls let me know jūsu labākais deklarētu vērtību, ja jums ir nepieciešams.

Kuģniecība

Paredzamais Piegādes laiks

E pakešu

5-15 dienas

Post gaisa pastu

15-35 dienas(ne visās valstīs)

DHL

3-7 dienas

UPS

3-5 dienu laikā

Fedex

3-5 dienu laikā

EMS

7-15 dienas

Q: Kāpēc Izvēlēties mūs?

Visas mūsu preces tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā no preču saņemšanas dienas.

Q: Produkti, kas nav tāds pats, kā līguma attēlus vai paraugus apstiprina?

Risinājums 1: Atpakaļ uz apmaiņu.Mēs nosūtīt jaunu produktu, kamēr mēs saņemt atpakaļ produktus.

Risinājums 2: apmaiņā pret Kompensāciju.Mēs atmaksāsim pilnu samaksu, ko esam saņēmuši.Visas retuned Posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

Q: Kā par atgriešanās un kompensāciju?

1. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci.Un pircējam ir jāmaksā kuģniecības izmaksas, atpakaļ atvestās preces.

Q: vai Ir jebkādas garantijas par mums?

Visas preces tiek rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas ar mūsu profesionālo QC komandu, lai nodrošinātu viņiem strādā perfekti.Ja prece ir kādas problēmas, kad jūs to saņem,pls sazinieties ar mums, pirmkārt.

Dont atstāt sliktu atsauksmju bez jebkādiem kontaktiem.

Tagi: klēpjdators lenovo uzlīme, klēpjdators ādas, klēpjdatoru uzlīme, hp uzlīme, mac pro pcie, cilvēks pink floyd, macbook pro 13 akmens uzlīme, hp portatīvo datoru kategorijas uzlīme, klēpjdators xiaomi, macbook uzlīmes.

Recenzijas

Gardnerm03
2020-11-06
3/5
Probably easier to buy a wall mural with such a print and cut in the form of a laptop. For Lenovo 17' a little did not fit. All right.
Sdbtqaerg
2020-09-14
3/5
I expected the material to be better but good