LĪDZSTRĀVAS BAROŠANAS LIGZDU KABEĻU Par Acer Predator Helios 300 G3-571 G3-572 DC301010I00

€13.99 €12.59

Pievienot grozam


SKU: #w119102

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: Jintai
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Kabeļa Tips: LĪDZSTRĀVAS Barošanas Ligzdu Kabeļu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums: Kaste
  • Veids: Elastīga Plakano Kabeli
  • Modeļa Numurs: DC301010I00
  • Sertifikācija: NAV
  • Saderīgs Modelis: par Acer Predator Helios 300 G3-571 G3-572

LĪDZSTRĀVAS BAROŠANAS LIGZDU KABEĻU Par Acer Predator Helios 300 G3-571 G3-572 DC301010I00

Saderīgs Modelis: Acer Predator Helios 300 G3-571 G3-572 DC301010I00

Iepakojuma Iekļauts: 1gb LĪDZSTRĀVAS BAROŠANAS LIGZDU KABEĻU

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 3 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi :

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus within30days jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 mēnesi bezmaksas nomaiņa.Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā fromyour saņemšanas theproduct.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Mēs piedāvājam arī 12 mēnešu bezmaksas uzturēšanu.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: cietais disks, ventilators helios 300, acer nitro 5 an515 51, asus q502l, 591g, acer nitro 5 an515, asus q501la, helio 300, vx15 apakšā, hdd helios 300.