10Yards 3D Ziedu Izšūti Vizuļi Mežģīnes Apdares Zelts, Sudrabs Aplikācijas Lentes Svārki Apģērbi Dekoratīviem Rotājumiem KY268

€9.05 €7.96

Pievienot grozam


SKU: #w120520

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iezīme: Šķīst Ūdenī
  • Modeļa Numurs: KY268
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Technics: Izšūti
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Zīmola Nosaukums: Meetee
  • Platums: 5.5cm
  • Auduma Veids: Acs
  • Apdare: Vizuļi

Motīvs:

Produkta Veids: Mežģīnes

Motīvs: Ūdenī Šķīstošs,Ekoloģiski Draudzīgi

Apdare: Mežģīnes

Technics: Izšūti

Auduma Veids: Acs

Platums: 5.5 cm

Materiāls: 100% Poliesteris

Paziņojums:

1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var atšķirties no bildes.

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Darījuma ir drošs, pircēji un pārdevēji, mēs iesakām jums izvēlēties Escro w

Tā atbalsta kredītkaršu,Naudas, moneybookers, Visa, Master card, Western union u.c.

Ja jums ir nepieciešams izmantot "citu" maksājums,lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai īsziņu.

Maksājumu jāpabeidz 7 dienu laikā, ja ir dažas grūti, lūdzu, informējiet mani.

Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādes.

Visi pasūtījumi tiks izvesti ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.

Sūtījumu, ko www.olivers.lv Standarta mazāk kā 2kg preces ,parasti tas prasīs 20-30 darba dienu laikā(dažās valstīs var būt daudz ilgāk)

Ja jums ir nepieciešama prece, ļoti steidzami ,lūdzu, sazinieties ar mums DHL utt ,Mēs aprēķināt kuģniecības izmaksas, jūs .

Tas vienmēr aizņem aptuveni 15-20 dienas, lai nonāktu.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: lentes sequin, Soma, 3d mežģīņu auduma, bize, silver, zelta mežģīnes lente, zelta mežģīnes apdari, līgavas plīvuru apdare, izšūtās lentes vīrietis, audums zelta mežģīnes, šūt apdare.

Recenzijas

Overdrive92
2020-10-28
5/5
I ordered to decorate my cardigan. Very happy thank you. the color approached. I will still order in this store .... Delivery is very fast. thank you.