Ēdiens Rack Set Trauku, Galda piederumu Kausa Plaukts ar Paplāti Tērauda Drenāžas Portatīvo Salokāmo Žāvēšanas Plaukts Trauku Plaukts Drainer Virtuves Piederumi

€13.51 €10.81

Pievienot grozam


SKU: #w121391

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: PP

Locīšanas Drenāžas Plaukts Traukiem, Galda piederumiem Uzglabāšanas Kaste Drainer Stāvēt Tases Turētājs, Virtuves Trauki

Funkcijas:

Modulāra konstrukcija , viegli nospiežot: viegli locīšana, locīšana, kad to neizmanto, ietaupot mājas telpā, viegli un tīru, lai radītu ērtu un veselīgu dzīvi.

Porainu kanalizācija , tīru un atsvaidzinošu: apakšas ar apļveida filtra caurumu, porainu ātru kanalizācija, varat ātri filtrēt ūdeni traipus uz galda.

I t ir ideāli, lai uzglabātu un nosusināšanas ierīces, galda piederumi un trauki.Piemērota iekštelpu un āra lietošanai, piemēram, kempinga, grila un kempings tīrīšana.

Tā funkcijas atdalīti nodalījuma teritorijās, lai saglabātu mazus priekšmetus stāvus, lai ātrāk žāvēšanas.

Paaugstināt bāzes, lai novērstu sālsūdenim filtru ūdens: paaugstināt četros stūros apakšā, lai novērstu slīdēšanu un sālsūdenim no filtra ūdeni.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Materiāls:PP

Izmērs:

Atvērts:36.5x31x12cm

Salocīta:36.5x31x5cm

Iepakojums:

1x Drenāžas Plaukts

Tagi: mikroviļņu krāsns plaukta, zemniecisks trauku plaukts drainer, virtuves orgānu, galda piederumi drainer, stūra trauku žāvētājs, galda piederumi no nerūsējoša tērauda, galda piederumu turētājs, virtuves komplekts trauks, ēdiens drainer, galda piederumu atvilktne.

Recenzijas

Johnsonjuani38
2020-10-21
1/5
It's not the one with the image or the description.. Has no draining tray