Magoņu Ziedu Uzlīmes pašlīmējošās par atkritumu tvertnēs, Ledusskapis, Mājas Dekoru

€4.33 €3.99

Pievienot grozam


SKU: #w121592

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Magoņu Ziedu Sienas Uzlīme
  • Piliens Iepirkšanās: Atbalsts
  • Klasifikācijas: Par Ledusskapi
  • raksts: 3D Uzlīmes
  • Tēma: Dzīvnieku
  • Materiāls: PVC
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Citi

Aizzīmju Punktiem:

1、Iepakojuma Saturs: Jūs saņemsiet 2 ziedu uzlīmes, katra par 2 gabaliem. 70 x 20cm/garums x platums, ar magoņu ziedi, ziedlapiņas un izriet no tā, visas uzlīmes ir neatkarīga, tāpēc jūs varat ievietot tos kā vēlaties.

2、Izturīgs Materiāls: Izgatavots no PVC, ūdensizturīgs, ūdensnecaurlaidīga, izturīga un nav viegli izbalināt, piemērots iekštelpās un āra, un to var noņemt, neatstājot nekādas paliekas, un to var izmantot daudz gludas, tīras un sausas virsmas.

3、Praktiski un Ērti-Katra uzlīme ir neatkarīga, pašlīmējošas, jūs varat atsaukties uz attēla, lai pastas, vai jūs varat apvienot to saskaņā ar savu ideju.Ja jūs ielīmējiet to nepareizā stāvoklī, jums var arī asaru izslēdziet to un ielīmējiet to vēlreiz.

4、Dekoratīvās Uzlīmes: Ziedi un kāti dažādu izmēru var perfekti, piebilstot, spilgtas krāsas uz miskasti var, un dinamiskas magones būs izdaiļot uz miskasti var.

5、Plašs Pielietojums: Var izmantot dažādos gadījumos, piemēram, logi, sienas, durvis, mēbeles un citas gludas, tīras un sausas virsmas, lai jūsu māja elegants un stilīgs.

Funkcijas:

Piemērota dažādām virsmām, piemēram, logiem, sienām, durvīm, mēbelēm, utt.Tas ir vienkāršs veids, kā padarīt savu māju, elegants un stilīgs.It īpaši, riteņu trash kannas, dinamiskas magones var izdaiļot savu miskasti var.

Specifikācija:

Materiāls: PVC

Izmērs: kā parādīts attēlā

Krāsa: kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saraksts:

2*Magoņu Uzlīmes ar Riteņiem Miskastes

Piezīme:

1. Ieteicams izmantot uzlīmes uz gludas, līdzenas, sausas un no putekļiem brīvā virsmām.

2. Manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru pielaides.

3. Faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā dēļ dažādiem ekrāniem.

Tagi: ledusskapja uzlīmes vāciņu, auto grāmatas, 3d grīdas uzlīmes, amazon cherry blossom sienas uzlīme, nospiediet ziedu uzlīmes, pan ledusskapis, sienas uzlīme, atkritumu kategorijas uzlīme, filmu ledusskapis, uzlīmes miskasti.

Recenzijas

Hxart 84
2021-02-12
5/5
Arrived fast. Just as described on sellers page, nice tall stemmed poppies. Shipping package not the best, stickers folded and have to be laid out to flatten.. Would order from this seller again.