Pieguļoša Veļa Šorti Pielāgotus, Smilšu Pelēks Lina Bikses Vasaras Veļa, Bikses,Pielāgotu Fit Bikses

€53.52

Pievienot grozam


SKU: #w121612

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Auduma Veids: Worsted
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Stils: Oficiālas
  • Vienuma Tips: Kostīmi
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Materiāls: Veļa
  • Modeļa Numurs: Pasūtījuma Izgatavotu
  • Fit Tips: Izdilis
  • Zīmola Nosaukums: dower mani
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot

Pieguļoša Veļa Šorti Pielāgotus, Smilšu Pelēks Lina Bikses Vasaras Veļa, Bikses,Pielāgotu Fit Bikses Augstas Kvalitātes augstas vilnas saturu Vilnas Maisījums vīriešu uzvalku, nav lēti, ķīmiskās šķiedras vīriešu uzvalks

Šis postenis ietver: 1 pāris bikses

( Labs uzvalks jābūt sagatavotiem kā cimdu,vienīgais veids, kā iet, kas ir gatavotas pēc pasūtījuma, saskaņā ar jūsu ķermeņa izmēri)

Noklikšķiniet, attēlus, lai izvēlētos saites un kabatas kvadrātu:

Produkta Apraksts :

Noklusējuma krāsa: smilšu pelēks

Noklusējuma dizainu:

Bikses: slim fit bikses; No apkakles šuves vai viena josta šuves

Audumi/Materiāli: 100% lina vai kokvilnas veļa

Izmērs: pielāgotus, kas veikts pasākums, īpaši pielāgoti, pasūtījuma izgatavotu ( lūdzu, norādiet 20 ķermeņa izmērus atbilstoši norādījumiem zemāk)

Meistarība: Advanced / Premium

Sausas, tīras, tikai

Kāpēc jums būtu, lai no Sara?Mēs koncentrējamies tikai uz menrsquos pasūtījuma apģērbu, un mēs turpināsim piedāvāt labākās klientiem visā pasaulē:

Īpaši pielāgotu risinājumu: mēs piedāvājam nekustamo pielāgošana, lai mūsu klienti: ne tikai, lai pasākums montāža, tērpi, bet arī palīdzību personalizēto dizainu (stilus, audumus, krāsas, odere), izšuvumi, kas pielāgota piegādi utt.

Profesionālisms-mūsu komanda sastāvēja no vecāko šuvēju ar vairāk nekā 20 yearsrsquo pieredzi un vecāko dizaineri ar vairāk nekā 15 yearsrsquo pieredzi.Mēs rūpējamies par informāciju un saprast, ka katra pasūtījuma uzvalks/tailcoat/krekls būtu jābūt maigai, lai mūsu klientiem.

6 gadu pieredze: mēs esam uzticams ļoti apmierināti klienti no vairāk kā 75 valstīm , jo īpaši attiecībā uz to svarīgi dzīves dienās: kāzām .Mēs jūtamies ļoti lepni par šo un centīsies piedāvāt labākus produktus un pakalpojumus klientiem.Ko klienti saka par mums???

- " Es nevaru izteikt, cik es esmu laimīgs par šo uzvalku.Tas der ideāli .Tas jūtas lieliski un kvalitātes audums ir tiešām labs .No visiem 5 zvaigžņu feedbacks man ir dota šeit par www.olivers.lv, Sara un šo uzvalku ir pelnījis visvairāk .Tas ir labākais, ko iegādāties, man ir veikti šeit, un es noteikti pasūtīt vairāk.Pakalpojumu un kuģniecības arī bija lieliski .Ja jūs turpināt par šo dziesmu, un nav saņemt apliets, jums būs daudz apmierināti klienti.Cienījamie Sara, paldies. ++++++++++ "

- " Ļoti, ļoti jauka pārdevēja .Labas kvalitātes uzvalks .Paldies ļoti daudz. "

- " ļoti veikls paketes .ātra piegāde.uzvalks, uzšūts ļoti uzmanīgi , negaidīju, ka tik augstu kvalitāti .Es ieteiktu ikvienam.

- " Teicami, lielisks produkts labākais!!! "

- " Exelente.Todo perfecto "

- ......Mūsu 3-solis, lai process ir ļoti vienkāršs ievērot:

1. solis: Lai un Iesniegšanas dizaina specs & mērījumi

Lūdzam iesniegt (sūtīt ziņu) šādu informāciju saskaņā ar instrukcijas 1.1. un 1.2.,kamēr jums vietu pasūtījumu.Lieliem pasūtījumiem, jūs varat arī sazināties ar mani, lai nosūtītu excel failu.

1.1 Krāsu un dizainu:

Krāsas vai audumi (ieskaitot sīku informāciju par kabatām, atlokiem):

Bikses:

Stili:

Bikses:

Montāžas līmeni (slim / regulāri / brīvs):

1.2 Ķermeņa izmērus

(1) Vidukļa Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(2) Gurnu Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(3) Bikšu Kāpums: __________ CM ( collas )

(4) Augšstilba Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(5) Ceļa Izmēra: __________ CM ( collas )

(6) Bikšu Garums: __________ CM ( collas )

(7) Kāju openning (faktiskā bikses):__________ CM ( collas )

(8) Jūsu Augums Bez Kurpēm: __________ CM ( collas )

(9) Jūsu Svars Bez Apavi: __________ KG ( vai Mārciņas )

1.1 Dizaina specs 1.1.1 Vairākus variantus krāsas un audumi (šeit ir visbiežāk izmanto tie, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai citas krāsas vai audumi) :

1.1.2 Stila Pielāgošana Izvēli (Lūdzu, sazinieties ar mani, vai sūtīt man bildes, ja jums ir nepieciešams īpašs dizains):

Piezīme:

(1) Customerrsquos dizains ir apsveicami.Jūs varat dot detalizētus attēlus vīriešu apģērbu, kas jums patīk.Tad mēs varam veikt vīriešu uzvalku saskaņā ar uzvalku, kas jums patīk.Mēs varam pasūtījuma ir veicis visu veidu vīriešu uzvalki, pamatojoties uz detalizētu attēlu.Bez maksas pielāgot saskaņā ar iepriekš minētās iespējas vai citas vienkāršas korekcijas.

(2) Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar ierobežojumiem, fotogrāfiju un neizbēgamo atšķirību monitors/ekrāna iestatījumi, krāsu parādīts fotogrāfijā, iespējams, nav jāatbilst 100%, lai tiem, priekšmeti paši.Tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo vīriešu uzvalks

(3) Mūsu šuvēju būs piemērots, balstoties galvenokārt uz savu mērījumus, kostīmi, dizains un pieredzi, nelielu korekciju, kas tiks veikti attiecīgi. 1~2 cm novirze būtu pieņemama klientiem, kas pērk šo preci.Šīs atšķirības nenozīmē, ka tērps ir bojāts vai maldinošu nosūtīts. 1.2 Mērīšanas Solis (1.2.1. Daļa): Gatavojoties mērīšana

Visi kostīmi mūsu veikalā ir pielāgotas atbilstoši jūsu ķermeņa izmērus ar mūsu vecāko šuvēju.

Svarīgi padomi, lai ir tiesības izmēri: Lūdzu, pajautā, veikt mērījumus saskaņā ar mērīšanas instrukcijām zemāk.Lūdzu, norādiet saspringts mērījumus , mūsu šuvēju atpūsties mērījumus, lai labi pieguļošs uzvalks jums, saskaņā ar jūsu augumu, svaru un mūsu drēbnieka bagāta apģērbu veidošanas pieredzi.Jums nav nepieciešams, lai atpūsties jebkuru mērījumi.Vienkārši, sniedziet visus mērījumus, viss pārējais tiks darīts ar mūsu šuvēju perfekti. : ) Kad jūs veikt mērījumus, tas ir labāk, ka jūs valkā tikai labi pieguļošs krekls un labi pieguļošs uzvalks bikses, kā mūsu aprēķina modelis, kas ir labs, lai labi mērījumi.Saglabāt vieglumu un normāla dabiska poza.Sagatavot vienu mērlenti.Solis (1.2.2): mērījumu veikšana

(1) Vidukļa Apkārtmērs: Atpūsties savu ķermeni, saglabāt normālu elpošana stāv, dabas nostāju.Ievietojiet lenti līmenī, kur jūs parasti valkā biksēs, jostas, izmēra, ap plānākais daļa no vidukļa, atpūsties un veikt mērījumus.

Tagi: vīriešu slim uzvalks, kleita kreklus, slim fit slim, pasūtījuma šūšanas indijā, vīriešu uzvalki šalle, lielajam tracksuit komplekts, katebi vīriešu bikses, veļas komplekts sievietēm, pelēka elsas, moderns kokvilnas īsās bikses-šorti, pasūtījuma vīrs uzvalku.