XiaoR Geek, Izplešanās Valdes Aveņu Pi 3A/ 3B+/4B

€24.62

Pievienot grozam


SKU: #w121783

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Demo Kuģa Tips: Aveņu pi 2 b
  • Zīmola Nosaukums: Waveshare
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV

Produkta Apraksts

Tas ir izplešanās valdes piemērots virkni automašīnu ar Aveņu Pi 3A/3B+/4B, kā mainboard.Vispārējais izkārtojums ir pieņemams, un var tieši ievadīt ar Aveņu Pi 3A/3B+/4B.Tā var atbalstīt dažādus moduļus, kas nepieciešams, lai izveidotu smart robotu automašīnas, piemēram, ultraskaņas modulis, motors, servo, sensors, utt.

Iezīme

1. 74 Sērija Līmeņa Izolācija Čipu, L298N lieljaudas transportlīdzekļu vadītāja chip(4A, 46V ievades diapazons). 2. 2-veidi, DC-DC Augstas veiktspējas barošanas avots: SY8120ABC (2A izejas, 18V ievades diapazons) LM2596s-adj (3.A izejas, 40V ievades diapazons). 3. 4-veidus, LED: Red strāvas indikators*1, Zils LED izveidotu savienojumu ar IO*3. 4. Rezervēt ID_EEPROM izvietošanu, atrašanās vietu. 5. 8 veidi, servo interfeiss: Mātesplate nodrošina enerģijas, var tieši vadīt 4DOF robota roka un pan-tilt komplektu. 6. 5 veidi, Infrasarkano staru sensoru interfeiss: var saprast līniju tālāk, objektu izsekošanu, un tā tālāk. 7. 1-veids Ultraskaņas interfeiss: var saprast, ultraskaņas diapazonā, šķēršļu novēršanai, pastaigu laukumu un tā tālāk. 8. Citi GPIO: UART*1, IIC*1, LED, kas atbilst pin*3. 9. Barošanas interfeiss: 6-14VDC spraudni (galvenās elektroenerģijas padeves savienotājs), 2PIN barošanas termināļa (attiecībā uz mehānisko ārējais barošanas avots

Paziņojums

-Savietojams ar Aveņu pi 3A/3b+/4B, viegli savienot ar Aveņu Pi valde. -Paplašināšana, valde var palīdzēt jums ātri izveidot Aveņu pi gudrs robots auto.Mēs varam sagādāt arī Android/iOS APP un DATORU vadības programmatūra [email protected].

Tagi: aveņu pi 4 b 8gb, rapsberry pi 5, pin rasbery pi, geek krekls, imx477, e-tintes, maixduino, rapisberry pi 4, pi s, pin.