550000 Flash Professional Pastāvīgu IPL Lāzera Epilācijas LCD Lāzera epilāciju Photoepilator Galvu, Nesāpīgu Matu Noņemšanas Mašīna

€32.41 €22.69

Pievienot grozam


SKU: #w121856

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Beurha
  • Vienuma Tips: Epilatoru
  • Izmantošana: Underarm
  • Funkcija-3: Profesionālās Pastāvīgu IPL Epilatoru
  • Barošanas Veids: Uzlādējams
  • Materiāls: Plastmasas
  • Funkcija-1: Padušu, Bikini Trimmeri IPL Epilatoru
  • Sertifikācija: CE
  • Modeļa Numurs: Lāzera epilāciju ierīces
  • Funkcija-2: Tīrīšanas Sejas Apmatojuma Lūpām IPL Epilatoru
  • Izmērs: US, EU, AU, UK

Dropshipping 550000 Flash Professional Pastāvīgu IPL Lāzera Epilācijas LCD Lāzera epilāciju Photoepilator Galvu, Nesāpīgu Matu Noņemšanas Mašīna

Tips : Lāzera Epilāciju

Izcelsmes valsts : CN(Izcelsmes valsts)

Izmērs : ASV, ES, ĀS, UK

Barošanas Avots : elektriskie

Modeļa Numurs : lāzera epilāciju ierīces

Materiāls : Plastmasa

Krāsa : Zaļa, balta

1. tips : lāzera epilāciju

2. tips : ipl lāzera epilāciju mašīna profesionālās

3. veids : ipl lāzera epilāciju, klausule

Veids 4 : ipl lāzera epilāciju, klausule

5. tips : diodes lāzera epilāciju lāzera

Dropshipping : Nosūtīti 24h, nevienu rēķinu, spēkā izsekošanas numuru, ātra piegāde

Vairumtirdzniecība : atlaides Vairāk par beztaras pasūtījumiem

Iepakojums : Iepakots ar drošības burbulis soma

【Drošu un Nesāpīga] aicina Uz lāzera epilāciju, tiek izmantots gan sieviešu, gan vīriešu.Ar modernu IPL lāzera epilāciju tehnoloģijas IPL hair removal ierīces, var sasniegt epilāciju, jo 8-12 nedēļas vairāk maigi un iegūt nevainojamu ādu.Šī procesa laikā, jūsu āda būs tikai justies mazliet siltuma un būs neatstāj nekādas pēdas uz ādas.Gaisma būs tikai ietekmē matu folikulu un netiks kaitēt jūsu ādu.Ar IPL pastāvīgu lāzera epilāciju sistēma ir labākā izvēle noņemšanai papildus ķermeņa apmatojuma.

Funkcijas:

【 Viegli izmantot & Efektīvu] aicina pastāvīgā lāzera epilāciju, lai sievietes un vīrieši ir viegli lietot(Skatīt 6. attēlu konkrētu procesu).Izmantojot mūsu IPL hair removal ir nesāpīga un droša.

【Naudas Taupīšanas& Super Ilgs kalpošanas] aicina - Lāzera epilāciju Modernizētas, lai 550000 mirgo.IPL hair removal sistēma ir aprīkota ar šķidro kristālu displejs skaidri redzams atlikušais skaits.visi no nelielu ieguldījumu, lai sasniegtu šo mašīnu.

【5 Enerģijas Līmeni Un 2. Zibspuldzes Režīmi Matu Noņemšanas] aicina pastāvīgā lāzera epilāciju sistēma ir 5 dažādi enerģijas līmeni, lai pielāgotu dažādu ādas jutīgums var būt regulējams.Rokasgrāmatu, nospiediet režīms ir piemērots maza vai izliektas zonām, piemēram, bikini līnija, pirkstiem, lūpām.Auto slaidu režīmā ir ērti lielām teritorijām, piemēram, rokām, kājām, krūtīm un muguras.

【100% Garantija] aicina Tā ir profesionāla IPL hair removal uz pastāvīgu samazināšanu matu augšanu. (PAZIŅOJUMS:LŪDZU, PĀRBAUDE, ĀDAS ALERĢISKO REAKCIJU PIRMS LIETOŠANAS).Iepakojumā nāk ar saulesbrilles, un valis .Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegsim profesionālu tehnoloģiju komanda pakalpojumu jums.

Paketē Iekļauts:

1 x mašīna

1 x Strāvas kabelis

1 x Brilles

1 x Izmantojamais skūšanās nazi

Tagi: pārcelšanās lāzera epilāciju, lāzera epilāciju iekārtas, profesionālie, ipl, kemei matu noņemšanas vadītājs, uzlīmes uk, karoga uk, epil lāzera, epil ipl, shr, au lāzera epilāciju.