Jauns

Bankas pasabahce "cesni" ar vāku, 420 ml

€1.42

Pievienot grozam


SKU: #w122846

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: PASABAHCE

Burka ar vāku cesni 420 ml, lai uzglabātu beramos produktus.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes silikāta stikla.

Jar ir aprīkots ar stikla cieši pieguļošs vāks ar silikona gredzenu, lai pilnīgu hermētiskumu.Tādā jar tas ir ērti uzglabāt, graudaugi, rieksti, garšvielas, rieksti un vēl daudz vairāk.Funkcionāla un praktiska, šāda banka kļūs neaizvietojams aksesuārs jūsu virtuvē.

Burka tilpums: 420 ml.

Diametrs burciņu augšējo malu: 9 cm.

Izmērs jar (ieskaitot vāku): 10 cm x 10 cm x 13,5 cm.

Jar augstums (bez vāka): 7,5 cm.

Bāze diametrs: 8,5 cm.

Banka ir zema, cilindriskas formas, ideāls, lai uzglabātu cukurs, sāls, garšvielas.Noslēgtā stikla vāks ar gumijotām loka un ērti tilpuma rokturi.

Bankas birstošiem produktiem, ir svarīgs aspekts mūsdienu virtuvi.Tie nodrošina noslēgtā pārtikas uzglabāšanas, atšķirībā no iepakojuma maisiņi, kastes, pakas, somas, aizsargā produktu no putekļiem, mitruma, svešķermeņu vai kukaiņu.

Stikla burkas birstošiem produktiem ir izturīgas, biezums stikls ir vairāki milimetri, un tas nav viegli, lai izjauktu.Ja bojāti, ēdieni izjaukt ar lielu skaitu mazos gabaliņos.

Burkas stikla ir videi draudzīgs, neievadiet nekādu ķīmisku reakciju ar citiem pārtikas produktiem, nav absorbēt smakas, ti, saglabā pārtikas un bioloģisko vērtību, produktu bez zaudējumiem.

Stikla burka ir pārskatāma un nodrošina pilnīgu vizuālo pārskatu par saturu-var uzreiz novērtēt apjoms pārtikas rezerves, uz plaukta un skapis.

Bankas beramkravu produkti palīdzēs pamatoti organizēt virtuves telpa, ietaupīt laiku un spēku saimniece gatavošanas procesā.

Konteineri stikla, ir ne mazāk dekoratīvās nekā analogiem keramikas un porcelāna.Izvēlētas vienā stilā, stikla burkas beztaras produktu cesni sērijas Uzņēmuma pasabahce, viens no galvenajiem izplatītājiem, kas mums ir, protams, padarīs jūsu virtuves elegants.

Tagi: harley tvertne galvaskausus, tamborēšanas mazs āķis, tamborēt zeķes zēniem, sejas masāža lāzera, draugi stils bffs, hb4 cob led canbus, kokosriekstu krūšturis krekli, galvenes vienvietīga gulta, aukstā pleciem augšu.