Termometru, Higrometru Kontūra Indikators Iekštelpu/Āra Laika Stacija Automātiskās Elektroniskās Temperatūra Mitrums Monitors, Pulkstenis,

€7.75 €4.80

Pievienot grozam


SKU: #w123225

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: DIDIHOU
  • Sertifikācija: CE
  • Mitruma diapazons: 10%RH~99%RH
  • Teorija: Temperatūras Sensors
  • Displeja Izmērs: 1.9 Collas & Saskaņā Ar
  • Stils: rokas
  • Displeja Tips: Digitālā
  • Izmantošana: Iekštelpu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: M154051
  • Mitrums Izšķirtspēja: 1%
  • Maksimālais Mērījuma Temperatūra: 100°C - 119°C
  • Izmērs: 110*57*11mm
  • Temperatūras izšķirtspēja: 0.1 ºc
  • Barošanas Veids: poga akumulators
  • Temperatūras Diapazons: -50℃~70℃ (-58℉~158℉)

54749 Temperatūra Instrumenti

Krāsa: balta/melna

Izmērs: 110*57*11mm

Baterija: 1*AG10 pogas baterija (nav iekļauta komplektācijā)

Temperatūras diapazons: -50°~70° (-58°~158°)

Temperatūras izšķirtspēja: 0.1°

Vides mitrums: 10%RH~99%RH

Mitrums izšķirtspēja: 1%

Komplektā ietilpst:

1*monitors

1*lietotāja rokasgrāmata

Apraksts:

** MAX & MIN ieraksti: Mitrums monitors ar istabas termometra saglabā un parāda visu laiku MAX & MIN mitruma un temperatūras rekordus.

** Viegli lietojams: Galda konstrukcija ļauj ērti novietot jūsu higrometru, lai kur jūs vēlaties.

** Laika prognoze: Ar šo dizainu, jūs zināt, laika apstākļi skaidri.

** Daudzfunkcionālais: Stāsta, aizmugures gaisa mitrumu un temperatūru telpā, datuma, laika, nedēļas, kalendāra un modinātāja funkcija.Jūs varat pārslēgties dažādu režīmu viegli.

** °F/°C : grāds pēc Fārenheita un Celsija grādu, varat pārslēgties viegli.

Piezīmes:

1. Lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies!

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu preci.

Elektronisko Ekrānu Digitālo Termometru, Higrometru, Iekštelpu Temperatūras un Mitruma Mērītājs ar Modinātāja Funkciju(HTC-1)

Izmēri: 93*100*23mm Krāsa: balta+melna Materiāls:ABS Temperatūras mērīšanas diapazons: -10℃~+50℃ Mitruma mērīšanas diapazons:10%~99%RH Temperatūras izšķirtspēja: 0.1℃ (0.2℉) Mitrums izšķirtspēja: 1%RH Temperatūras mērīšanas precizitāte: ±1 ºc(1.8℉) Mitruma mērījumu precizitāte:±5%(30%-70%) Barošanas avots: 1 x AAA baterijas(nav iekļautas) Uzglabāšanas nosacījumi:-20℃~+60℃/20%-80%RH Funkcijas: Iebūvēts sensors, lai parādītu temperatūra, mitrums un laika vienlaicīgi.Desktop laist vai sienas karājas.Atmiņas Max & Min mērīšanas vērtību automātiski, 12/24 stundu displejs sistēmu. ℃/℉ vienība var izvēlēties, neatņemama stundu modinātāja funkciju.Modinātāja funkcija, pulkstenis & kalendāra funkcija (mēnesis un datums).Liela raksturs LCD displejs,multi-funkcija,zems enerģijas patēriņš.Augsts stabilitātes un precizitāti.Ar atpakaļ stāvēt,ērtā vietā. "MODE" ir, lai pārslēgtos modinātājs, displeja režīms/iestatītu pašreizējo laiku,modinātājs,12 vai 24 stundu pulkstenis,datums. "KOREKCIJA" ir iestatīts, lai pielāgotu vērtību objektu. "ATMIŅAS" displejs atmiņas augstākā/zemākā temperatūra mitrums/skaidrs atmiņas maksimālā/minimālā temperatūra un mitruma vērtību.Komplektācija: 1x LCD Digitālo Termometru, Higrometru

HTC-2 Produkta izmērs: 102*92*22mm Materiāls: ABS Krāsa: balta un melna Temperatūras diapazons: -10℃~+50℃ vides Mitrums: 10%~99%RH Temperatūras izšķirtspēja: 0.1℃ (0.2℉) Mitrums izšķirtspēja: 1%RH Precizitāte temperatūras mērīšana: ±1 ºc(1.8℉) mitruma mērījumu Precizitāte: ±5%(30%-70%) Baterija: 1*AAA baterijas (nav iekļautas) Paketes saraksts: 1*termometru, higrometru, 1*lietotāja instrukcija, 1*kabelis

Digitālā Higrometru, Iekštelpu Termometrs Mitruma Mērītājs ar Laika Displejs

Digitālais Modinātājs Higrometru Elektronisko Termometru, Laiks, Liels Displejs Pulkstenis ar Apgaismojumu Kalendārs Pulkstenis 1gb

Produkta informācija: Krāsa: Sudraba Pelēka Izmēri: 8x13.6x2cm Materiāls: Plastmasa, Elektronisko Elementu Bateriju Darbināmas: 2 x AAA baterijas(nav iekļautas) Motīvs: Daudzfunkciju: Tas displejs, laiks, temperatūra, mitrums, laika prognozi, nedēļas diena, datums Laiks Režīmā: 12 / 24 stundu režīmā, nospiediet pogu "uz AUGŠU"3 sekundes, lai mainītu 2 Temperatūras Režīmi: pēc Celsija skalas ir diapazonā no 0 ℃ -55 ºc, un pēc Fārenheita svārstās no 32 ℉ -122 ℉, nospiediet pogu "uz LEJU", lai mainītu Max & Min: Šis pulkstenis var saglabāt max/min temperatūras un mitruma, jūs varat atrast tos ar "MAX/MIN" pogu Mitrums: klāstu mitrums ir no 20%-99%, precizitāte 1% Paketē iekļauts: 1 x Modinātājs(nav iekļauts akumulators) 1 x Rokasgrāmata

Kuģniecības Politika :

1. Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu & Ķīna Post Reģistrētais Gaisa Pastu, kas nepieciešami 20-60days.

2. Pasūtījuma Vērtība>$120 Bezmaksas Piegāde Pa EMS, DHL vai Fedex.

Pasūtījuma Vērtība >$5 Pa Pastu Ķīnas Reģistrētais Gaisa Pastu.

3. Ja jums ir nepieciešams ātrs express lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūsu pasūtījums ir mazāks par $120

4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes & Atgriešanās :

Ja jums patīk mūsu produktu, lūdzu, atstājiet man visas 5 zvaigznes atsauksmes (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, un piegādes laiks ir 5 zvaigznes), un fotogrāfijas, kas palīdz mums, mēs tiks atzinīgi novērtēja, ka jūs varat dalīties ar saviem draugiem uz VK, dpu.itao, Facebook vai Twitter kontu.

Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, lai beigusies, bet mūsu pakalpojums nav beigusies. :).

PALDIES!

Tagi: āra laika apstākļiem, meteo stacijas, vīrieši higrometru, fanju fj3365, apaļā digitālās laika stacijas, fanju laika apstākļu stacijas, fanju fj3378, thermomet, laika stacija, bezvadu sensoriem mājas ārā, laika apstākļu stacijas.

Recenzijas

Gabo1921
2021-01-12
4/5
It's smaller q what it looks like in the pictures