JAUNS Eļļas Nozvejas Var 2 Ports, Tvertne Neizpratnē Gaisa-eļļas Atdalītājs Automobiļu Eļļas Ventilācijas Pot Izplūdes Eļļas Atkritumu Reģenerācijas Katlā Eļļu Katlā

€10.18 €7.33

Pievienot grozam


SKU: #w12334

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1. Amats: compact neizpratnē oil catch can ir paredzētas, lai atdalītu naftas daļiņas no PCV/CCV gaisu, kas parasti ir tikko tika aizvadīts atpakaļ uz savu devu.

2. Ilgāk gaisa cirkulācija: iekšējā gaisa padeves cirkulē gaisā ilgāk un nodrošina visu eļļu izlietnes, lai apakšā var, atstājot nekas, bet tīrs gaiss iziet cauri 50 mikronu bronzas filtra ieplūdes.

3. Iekšējā trokšņa slāpētājs: iekšējais trokšņa slāpētājs tur savākto eļļu no šļakatām apkārt saskaņā ar sacīkšu nosacījumiem.

Apraksts:

1. Atdala eļļas daļiņas no PCV/CCV gaisa, izmantojot 50 mikronu bronzas filtrs.

2. Aizstāv starpdzesētāja ieplūdes sistēmas un būtiskās sastāvdaļas no naftas blow-ko.

Specifikācijas:

Produkta materiāls: alumīnija sakausējuma

Produkta krāsa: melns

Piemērojamie modeļi: vispārējā

Izmērs: 95*62mm

Paketē Iekļauts:

1 * Eļļas Nozvejas Var

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: velosipēdu segtu ūdensizturīgs, panzer, tvertnes augšpusē sievietēm, atkritumu eļļas atsūknēšanas sūknis, airpod, gasolin tvertne, cafe racer motocikla tvertne, earphon xiaomi, atveseļošanās zābaki kompresijas, akvāriju plastmasas.