Bezmaksas piegāde 2016 Augstas Kvalitātes Jaunākās 220V Siltuma Pistoli Metināšanas Elektriskie Regulējami Temperatūras lodāmurs Rīku 60W

€9.13

Pievienot grozam


SKU: #w124437

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojuma Svars: 0.165kg (0.36lb.)
  • Iepakojuma Lielums: 23cm x 10cm x 10cm (9.06in x 3.94in x 3.94in)
  • Vienības Veids: gabals
  • Veids: Siltuma Pistoli

Apraksts:

1.3 vadu pamatots dzelži ir ideāls profesionālo pakalpojumu vai gaismas elektrisko darbu.

2.Dzelzs pārklājumu padoms un nerūsējošā tērauda konstrukcija piedāvā ilgāku kalpošanas laiku.

3.Augstas kvalitātes ilgstošu keramikas tipa sildītājs.

4.Profesionālās Lodēšanas Instruments ir liels bezsvina lodēšanas pusvadītāji.

5.Viegls, ar zīmuli rokturi.Regulējams temperatūras kontrolēta lodēšanas gludekļi: 200-450 °C (tur ir slēdzis riteņa uz Elektronisko Lodēšanas Lielgabals temperatūras pielāgot).

6.Aligators klipu plug hermētiskam ar elektrisko kabeli, tas ir ar MUMS spraudni.

7.Spriegums: 220V

8.Jauda: 60W

9.Iepakojuma svars: 146g

10.Modeļa Numurs: 905

Piezīme :

1.Saglabāt metināšanas sprauslas galva vienmēr ir bijis saistīts ar svinu.

2.Lodēt nedrīkst lietot stipras skābes plūsma.

3.Jūs nevarat labot ar failu vai āmurs adatvīles, skrāpjvīles un beat lodēšanas uzgalis.

4.Temperatūra oksidācijas black tip par alvas, pirmo lodēšanas padoms attiecība virsmas melnā oksīda tīrs un skaidrs, ar tip sūcēji infiltrācijas lodēšanas padoms par alvas puses, un pēc tam vēlreiz-skārda padoms temperatūra par alvas labs, kas par 250 ° C

5.Elektriskā daļa, kas nav nojaukšanas daļas elektriskā dzelzs barošanās izmantot.

6.Jaunu lodāmurs, ko izmanto pirmo reizi, jo apkures elements uzsildīt, bet var būt nedaudz kūpošs, tas ir normāla parādība izzudīs pēc tam, kad desmit minūtes.

7.Elektriskā dzelzs izmantošanu procesā, jābūt aprīkotām ar Dzelzs Bloks ir dabiskas dzesēšanas struktūru un jāliek Dzelzs Bloku.

Pakete ietver:

1 x 60W Elektriskais lodāmurs (ASV spraudnis)

PIEGĀDE:

Mēs vienmēr kuģa prece(s), 7 (septiņu) darba dienu laikā(sestdiena & Brīvdienu nav iekļauts) pēc maksājuma saņemšanas.Postenis (- i), tiks nosūtīti ar reģistrētu gaisa pastu, ar sekošanas numuru.

Tas aizņem aptuveni 15-20 darba dienas uz kuģa, ASV, Kanāda, Apvienotā Karaliste, Austrālija un Japāna 20-30 darba dienu laikā uz citām valstīm.6-8 nedēļas, lai kuģis Brazīlija, Spānija, Itālija un citas valstis citas valstis, nav noteikts.

Kuģniecības laiks varbūt ietekmē Muitas kavēšanās, svētki,notikumi, vai citas neskaidrības.Mēs nevarējām garantēt ierašanās laiku.

Pārliecinieties, ka jums ir jāvienojas ar piegādes laiku pirms pirkšanas.

Ja jūs vēlētos, lai izvēlēties jebkuru citu ātrāk, Pauda, lūdzu, sazinieties ar mani pirms pirkšanas.

ATSAUKSMES:

Mēs esam apņēmušies, lai jūsu Postive Atsauksmes pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Ja kāda IEMESLA dēļ jums nav sajūta, ka mums ir nopelnījis

Postive Atsauksmes, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa www.olivers.lv e-Pastu, Mēs ziņos, cik ātri vien iespējams, lai atrisinātu JEBKURU problēmu.

Mēs atstāt pozitīvu atsauksmi par visiem pirkumiem, un novērtēt jūs dalīties savu lielisko pieredzi ar citiem www.olivers.lvers!GARANTIJA:

Mēs garantējam, ka visas objektu apraksti ir precīza.Gadījumā, ja prece ir bojāta vai esat saņēmis nepareizu preci,

sazinieties ar mums, izmantojot www.olivers.lv e-Pastu.Mēs būsim priecīgi, lai atrisinātu visas problēmas, cik ātri vien iespējams.

Tagi: lodāmurs lielgabals vienkārši, weller lodēšanas pistoles dzelzs, alvas lodēšanas dzelzs ieroci, lodēšanas dzelzs ieroci karstā, virtuves temperatūras rādītāju, temperatūras rādītāju bērns, silikona pistoli temperatūra, temperatūras silikona pistoli, speciāls dzelzs skārda pistoli, elektriskā lielgabals lodāmurs.