Ziemassvētku Kulons Santa Claus Karājas Lelle Kāpnes Virves Kāpšanas Jaunais Gads Koku Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte Karājas Dekori

€7.75 €5.43

Pievienot grozam


SKU: #w124625

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Pārdošanas Metodi,: Dropshipping/Vairumtirdzniecības/Mazumtirdzniecības
  • Iepakojums: Nē, Dāvanu Kastē
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: ziemassvētku rotājumi santa claus

Mūsu pārdevēji piegādes metodi kuģis ar īpašu līniju pārvadājumu uzskaites Nav. ,piegādes laiks no 7-13 darba dienu laikā ,vēlams, lai Piliens kuģniecības pasūtījuma.

Funkcijas:

1.Uzkrītošā: Šajā Santa Claus ir kāpšanas jūsu skursteni ar kāpnēm, lai nosūtītu jums Ziemassvētku dāvanas.Santa Claus nēsā jautrs paskaties uz viņa seju, kas padara apdares spilgts un reālistisks.Spilgti sarkanā krāsa nemaz Santa Claus kļuvusi par vienu no visvairāk acu nozvejojot dekorācijas jūsu Ziemassvētku koku.

2.Kvalitatīvs Materiāls: Ziemassvētku Santa apdare ir izgatavoti no augstas kvalitātes ūdensizturīgs audums, gan austi, smalku iesiešanas padara apdare, spēcīgs un izturīgs.Piepildīta ar pp kokvilnas padara Ziemassvētkos Santa Claus apdare mīksta un viegli saglabāt,Mīksta un gudrs noteikti var izmantot atkārtoti.

3.Ideāli piemērots Ziemassvētku Puses: Tā ir kļuvusi par tradīciju, lai noturētu puses svinēt Ziemassvētkus katru gadu.Šajos Ziemassvētkos Santa Claus dekoru nodrošina spēcīgu atmosfēra Ziemassvētku un dos jums neaizmirstamu un priecīgi Ziemassvētki.Lūdzu, baudīt sevi ar šo Santa Claus apdare uz brīnišķīgo Ziemassvētku puse.

4.Praktiskai Lietošanai: Santa Claus ir pievienots virvju kāpnes ka tad, kad karājās padara viņu izskatās viņš ir tūrisms.Piemērots durvju, iekštelpu un Āra lietošanai.

Atmosfēras radīšanu: Santa Claus ir reāli matiem un bārdu un uzskaites dāvanu maisu.Ideāli piemērots jebkurā mājas šajos Ziemassvētkos šī apdare ir pārliecināti, lai pievienotu Ziemassvētku atmosfēru.

Iepakojuma saraksts:

1*Santa Claus Apdare

Tagi: gada koka apdare karājas, necklac, christma, christma koks, apdare ziemassvētku brīvdienu, vainags jauno gadu eglīte, candycane ziemassvētku rotājumi, santa klauss uz virves, ziemassvētku atbrīvo rotas zelts, neona santa claus.

Recenzijas

Nkings11
2020-10-30
5/5
Excellent, all as in the photo
Rita Mander
2020-12-05
1/5
Little grandfather came
Yea22now
2020-12-10
5/5
Kamm Super an
Ivashina2010
2020-12-04
5/5
merci