Ruitroliker 10Pcs Aizsargs Lodziņu, Skaidrs, Plastmasas, PVC Iepakošanas nepievelk putekļus Displejs Piedurknēm Gadījumā Funko POP Kabatas Keychain

€8.22

Pievienot grozam


SKU: #w125567

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: par funko pop Kabatas Keychain
  • Zīmola Nosaukums: Ruitroliker
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV

Apraksts: 1. Droši materiāli: Aizsargcaurules, Ja izmanto augstas kvalitātes PET materiāla, nav toksisks, labas spējas pielāgoties vides aizsardzības un var pārstrādāt ekonomiski un ērti.Katrs ir atsevišķi iesaiņots ar savu viegli mizu aizsargājošu plēvi, kas saglabā aizsargs tiek saskrāpēts, pirms tas nonāk pie jums. 2. Apmierinātu kolekciju un reklāmas: PET materiāls ir teicama pārredzamība un gludumu, ir labas barjeras pret skābekļa un ūdens tvaiku, saglabājot jūsu skaitļi senatnīgs stāvoklī aizsargāts no putekļiem un pirkstu nospiedumiem 3. Stabilāku: ar dizaina augšu un uz leju pārsegs, apakšā ir stabils, divu sprādžu dizains, var labāk aizsargāt savu kastīti. 4. Produkta izmērs: 52*43*79mm, Der visiem Funko POP Kabatas Keychain 5.Trešās Puses Produktu, Nav Oriģināls.

Tagi: funko pop madonna, funko pop undertale, pikmin plīša, funco pop anime, funko, funkos pop bts, pop inde, funko pop, funkos pop bērnu yoda, funko keychain.