1gb Augšstilba Lencēm Hamstring Ietīšana Kompresijas Piedurknes Trimmeris - Atbalsts Sastiepumiem, Celmi,Tendinīts Traumu,Sporta Traumu

€8.17 €4.90

Pievienot grozam


SKU: #w125636

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: YQQGD
  • Dropshipping: Jā
  • Materiāls: Kokvilnas, ABS
  • Modeļa Numurs: A0791
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ietekme: Atbrīvot Sāpes No Slimības

RM17744605848619319 Funkcijas:

1. EFEKTĪVA AUGŠSTILBU ATBALSTS: Nodrošina mērķtiecīgu kompresijas terapija, augšstilbu lencēm atbalsta hamstring un quadricep vienlaikus piedaloties atgūšanu no celmiem un atvelk.Nodrošināti ar dual velcro aizdares, regulējama kompresijas ietīšana ir veidots ar lateksu nesaturošs, nonslip neoprēna par ārkārtas atbalstu visā nevienu darbību.Augšstilbu atbalstu sniedz pilnīgu kustību brīvību un ir ideāli piemērota lietošanai jebkurā darbības jomā, tostarp futbols, beisbols, basketbols, riteņbraukšana un skriešana.

2. MAZINA STĪVS UN KAKLA MUSKUĻUS, Palielinot apgrozībā un saglabāt terapeitisku siltumu, kompresijas atbalsta wrap mazina stīvs un sāpīgs, augšstilbu muskuļus.Spēkā cirksnis, hamstring un quad celmiem un velk, augšstilbu atbalstu lencēm veicina dzīšanu, samazina atjaunošanās laiku un ir noderīga, lai novērstu atkārtotas traumas.

3. VIEGLS, ELPOJOŠS NEOPRĒNA: Viegls un elpojošs, lateksa-bezmaksas neoprēna daktis prom mitruma, un arī nelielas ventilācijas atveres atdzist un ērtāku wearability.Slim neoprēna wrap var valkāt zem vai virs apģērba.

4. UNIVERSĀLS NONSLIP FIT: Divi premium elastīgās siksnas ar aizslēgiem, ļauj elastīgus hamstring atbalstam, lai varētu pielāgot, lai ietilptu augšstilbiem līdz 65cm/25inch apkārtmērs.Ar nonslip neoprēna paliek savā vietā, visu dienu bez bīdāmās vai bunching par īpašu komfortu.Montāžas labo vai kreiso kāju, regulējama augšstilba atbalstu var valkāt vīriešu vai sieviešu.

Mīksts, elastīgs neoprēna ar kompresijas pad nes atvieglojumu, kāju, muskuļu, sāpes cirkšņos

Nodrošina aizsardzību, vienlaikus ņemot brīvdienas atgūšanas laiks hamstring traumas un celmi

Dual velcro strap sistēma, kas dod jums mērķtiecīgas kontroles pār spiediena līmenis & atrašanās vieta

Izmērs:68cm*24cm / 27inch*9.4 collu. ( fit augšstilbiem līdz 65cm/25inch apkārtmērs)

Kas ir Iekļauts:

1gb* Augšstilbu Atbalsts

RM17744605848619321

Tagi: augšstilba wrap, Fit, išiass, Augšstilba Trimmeris, atpakaļ nestuvēm, hamstring stiept, kāju nestuvēm, augšstilbu atbalsts wrap, Joga, gūžas sāpes.