Baby Romper Jaundzimušo Adīti Zīdaiņu Apģērbu Zebra Bērnu Zēniem Romper Rudens Ziemas Bērnu Jumpsuit ForBoy CottonToddler Zēni Jumpsuits

€19.52 €13.66

Pievienot grozam


SKU: #w125834

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Kašmira
  • Modelis Tips: Dzīvnieku
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Dzimums: Unisex
  • Slēgšanas Tips: Pārklātas Pogas
  • Modeļa Numurs: baby romper
  • Vecums: 13-24m
  • Apkakle: O-Veida Kakla
  • Zīmola Nosaukums: childland dzejolis
  • Nodaļas Nosaukums: mazulis
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Materiāla Sastāvs: vilnas kokvilnas
  • Vienuma Tips: Kombinezonus

Baby Boy Romper Adītas Bērnu Drēbes, Jaundzimušais Zebru, Baby Romper Par Zēnu Rudens Ziemas Bērnu Jumpsuit Kokvilnas Toddler Zēni Jumpsuits

Materiāls: kokvilna

· Krāsa : khaki

· Departamenta nosaukums: bērnu romper

Romper Izmērs Garums Krūtis*2 Piedurknēm fit vecums 59 55 30 25 0-2M 66 57 31 26 3-4M 73 60 32 27 4-7M 80 63 33 28 8-12M 90 66 34 29 12-24M, Ja jūs nezināt, izvēlēties izmēru.Jūs varat atstāt ziņu, lai man izmērs jums nepieciešams,

lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

1 inch = 2.54 cm

Manuāla mērīšana, tur ir 2-3 cm kļūdu

95% ir Līdzīgas bildes , bet tur būs maz krāsu atšķirība ir saistīts ar atšķirīgiem monitoriem

· Piezīme:

· 1. Padoms, lai izvēlētos atbilstošu izmēru, izmantojiet līdzīgu apģērbu, lai salīdziniet ar izmēru.

· 2. Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.

1. Var pielāgot dažāda lieluma 2. Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart rūpīgi izvēlēties pareizo izmēru; 3. Manuāla mērīšana,kļūdas par 1-3cm, 1inch=2.54 cm . 4. Augšējā daļā audums ir elastīgs un elastība ir lielāks, krūšu izmēru, uz mūsu galda izmērs iezīmēja ir izstiepts izmērs, nav vienotas mērījumu

Kā izsekot savu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: http://www.17track.net/en

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.

Par nometiet kuģniecības,jūs varat iesniegt pasūtījumu ar jūsu klienta adresi,mēs varētu nosūtīt paku bez jebkādu informāciju par mūsu veikalu.

Feedbacks Mēs cenšamies uzturēt augstāko izcilības standartus, lai iepirkšanās pieredzi 5 zvaigznes, un 100% klientu apmierinātību!Pozitīvas atsauksmes 5stars ir ļoti svarīgi, lai mums.

Mēs sirsnīgi lūgt, lai jūs sazināties ar mums nekavējoties,PIRMS jūs sniedzat mums 3 zvaigznes vai 1 zvaigznes negativefeedback, vai ja jums ir kādas problēmas, pirms jūs varat pasūtīt produktus vai to, kā izvēlēties izmēru ,tāpēc, ka mēs varam izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas.lūdzu, neraizējieties , mēs esam godīgi pārdevējs .mēs darīsim labas, lai kalpotu jums visu laiku .

Piegāde :

Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

Paredzamo piegādes laiku: (Svarīgi, lūdzam rūpīgi izlasīt pirms jūsu cenu noteikšana)

1. Amerikas savienotās: ePacket piegāde no Ķīnas (9 līdz 20 darba dienām).Uz Krieviju, piegāde no Ķīnas (10 līdz 30 darba dienas)

2. Pasaulē: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.Parasti preci ieradīsies ietvaros 15-30 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas.Brazīlija ir nepieciešams vairāk laika 15-45 darbadienas pēc tam, kad kuģniecības (Kuģniecības laiks ir aprēķināts, bet nav garantēts) Laikā brīvdienu sezonu, tur varētu būt turpmākas kavēšanās.

3. Par www.olivers.lv standarta piegāde uz Nīderlandi , Standarta , Francija ,Čīle .Parasti ir nepieciešams 15-40 darbadienu laikā (Kuģniecības laiks ir aprēķināts, bet nav garantēts) Laikā brīvdienu sezonu, tur varētu būt turpmākas kavēšanās.

Tagi: lateksa gejiem, gx160 ass, radio 94 9, evee funko, mūļu 2016, okday ādas, radio 9500, mūļu fluo, redinga vīriešiem.

Recenzijas

Amalonejr
2020-12-05
5/5
love it! good quality and super cute