Jogas Paklājiņš Maz Kārta Korķa Gumijas 60x60cmx3mm Ne Slīdēšanas, Jogas Meditācijas Spilvenu Spilvenu Pad Pilates Pad Mājas Āra SAL99

€25.52 €16.33

Pievienot grozam


SKU: #w126365

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Biezums: 3,5 mm (Vecākais Tipa)
  • Materiāls: Citi
  • Modeļa Numurs: Korķa
  • Garums: Other
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jogas Paklājiņš Maz Kārta Korķa Gumijas 60x60cmx3mm Ne Slīdēšanas, Jogas Meditācijas Spilvenu Spilvenu Pad Pilates Pad Mājas Āra SAL99

Apraksts: Funkcijas:

1.Izņēmuma Izturību: Ļauj jums, lai saglabātu savu bilanci jebkurā laikā izmantot stilā.Mitruma izturīgi Tehnoloģija padara paklājiņš ir viegli mazgāt ar ziepēm un ūdeni.

2.Viegls, Ideāls Izmērs un Izturīgi: - Tur nav blaugznas, nav stiepšanās, vai sabruks ar mūsu pilna izmēra jogas paklājiņus.tas ir ideāli piemērots ceļojumiem.

3. Lielisku Sniegumu: spilvenu bāze nodrošina komfortu, vienlaikus nodrošinot izturīga, kuru pamatā ir jūtas, lai saglabātu jums stabilu un atbalstīja katrā pozā.Ne vairāk sāpīgs, ceļgaliem un elkoņiem.

4. Dubultā slāņa un nonslip tekstūra:par pievienotās vilces un drošību.Aizsargāt jūsu ceļgaliem, elkoņiem, ceļu locītavām un atpakaļ un nodrošināt grīdas savienojums, kas nepieciešami efektīvai izpildei daudzi joga rada.

5.MULTI IZMANTOT: Sievietēm, Vīriešiem un Bērniem, liels Joga, Pilates, Aerobikas, Treniņi, Tūrisma, Guļ, Meditācija, Parki.Augsta blīvuma materiāls nodrošina lielisku izolāciju un palīdz bloķēt auksts un mitrums no zemes, tāpēc tas var būt ļoti viegli izmantot ārpus telpām.

Specifikācijas:

Biezums: 3,5 mm (advanced tipa)

Materiāls: Korķa + dabiskais kaučuks

Izmērs: 60 x 60cm x 3.5 mm

Paketē Iekļauts: 1 x Spilvenu pad

Tagi: gumijas paklājiņš jogas, gumijas korķis joga, yogamat soma, kork jogas matēts, liels jogas paklājiņš, paklājiņš, sporta, paklājiņš jogas, grīdas paklājs, vienmērīgu putu paklājiņš, lotus meditācija pad.

Recenzijas

Lena Bld
2021-02-09
5/5
we are very satisfied, thanks
Jamykmor
2020-12-23
3/5
It's very nice, but very small, I thought it would be a bigger size.