E85 conversion kit 4cyl ar Aukstās Palaišanas Asst augstas kvalitātes e85 degvielas konversijas komplektu, DHL, EMS bezmaksas cenu no Asmile

€111.74 €97.22

Pievienot grozam


SKU: #w126372

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: e85
  • Vienuma Tips: Kabeļi
  • Zīmola Nosaukums: safeguide

pielāgojamas degvielas konversijas komplekti

degvielas sistēmas conveter E-85

Par mūsu ražotne :

Shenzhen Asmile Technology Co., Sia ir viens no vadošajiem ražotājiem videonovērošana, attēlu, signālu apstrādes, mobilo DVR un CMS programmatūras pasaulē, kas nodrošina globālus klientus ar augstas kvalitātes produktu jomā, video novērošanas, drošības un transportlīdzekļu uzraudzība, kā arī uz klientiem orientētu pakalpojumu un risinājumu, lai radītu pievienoto vērtību klientiem, paaugstinot konkurētspēju un plašu attīstība globālajā tirgū.

>> E85 KOMPLEKTU, PĀRDOŠANAS PUNKTUS:

1. UZCELTA TEMP.SENSORS;

2. AUKSTĀS PALAIŠANAS ASST / Auksta Motora Iedarbināšanas Asst ;

3. 4, 6, 8 Cyl modeļi ar savienojuma veidu;

4. CE apstiprināts un atbilstību Eiropas savienības direktīvu

4. Labas Kvalitātes, ar rūpniecības garākā 5years\' rūpnīcas garantija ;

5. pielāgojamas degvielas etanola degviela ar Konkurētspējīgu cenu;

ETANOLS DARBĪBAS TM E85 Flex Degvielas Pārveidotājs ļauj benzīns tikai transportlīdzekļu darbināšanai ar etanolu kā alternatīva degvielas.Šis produkts instalē kā plug and play ierīci transportlīdzekļu degvielas Iesmidzināšanas sistēma, izmantojot maršruta signālu no E. C.

M. degvielas inžektori.Mēs piedāvājam OEM ražošanas pakalpojumu world izplatītājiem par E85 nozarē; pašlaik mēs meklējam atbildīgas izplatītāji / dīleri, ar cieto pieredze etanola conversion kit biznesu.Mūsu komplekti ir visticamākais tirgū.Lietojot konversijas komplektu savā automašīnā jūs redzēsiet tūlītēju pieaugumu zirgu jaudu.Jūs arī paziņojums, ievērojami gludāka motora tukšgaitas.Lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu produktu, pls atsaukties uz mūsu produkta lietotāja rokasgrāmatu un uzstādīšanas instrukcija.

>> Atšķirīgās iezīmes, kā zemāk:

** Sistēma darbojas uz jūsu transportlīdzekļiem OBD2 emisijas un degvielas kartēšanas sistēmu, kas rada automātisku pāreju no gāzes un etanolu.Tā kā degvielas kartes, automātiski tiek noteikta jūsu transportlīdzekļa, jūs vienkārši nepieciešams, lai aizpildītu līdz ar to, atkarībā no tā maisījuma etanola un gāzes izvēlaties;

** Labākus risinājumus esošajiem transportlīdzekļiem, kā arī jaunas un dažādas tehnoloģijas, kā auto ražotāji nāk; atbilstību Multi-Displacement System (MDS) benzīna dzinējiem;

** Zema temp.Auksta Motora Iedarbināšanas Asst.;

** Tas ir kods, kas pielāgojas, lai transportlīdzekļi, ka kritums cilindru labāku degvielas ekonomiju;

** Tas ir kods, kas pulksteņu neparasts, neskaidri signāli un izslēdzas darbību, līdz problēma pazūd.Tas ir drošības līdzeklis, lai novērstu applūšanu;

** Tas ir jauns līdzeklis, kas stabilizē spriegumu signālu uz mikroprocesoru gadījumā, ja klients ir liels amp izdarīt (big stereo, utt.)

Mūsu etanols conversion kit ir pilnībā automatizācijas sistēma, degvielas sajaukums starp benzīnu ar e85, kas jums, iespējams, nav nepieciešama papildu iestatījums mūsu komplekti.

Mūsu komplekti ar PATIESU aukstā sākot asst.tehnoloģijas, un ar iebūvētu temp.sensoru.

Ka komplekti, kas, protams, ir viegli, lai jūsu motors aukstās palaišanas, kad temp.pazeminās zem 10C.

Mūsu komplekti ir CE apstiprināts, un Visi mūsu e85 komplekts produkti ar rūpniecisko garākā 5years rūpnīcas garantijas laiks (5years\' uz plates un atpūtas viens gads uz citas mehāniskās daļas, piemēram, drošības jostu un savienotāji).

>> Produkti\' informāciju, kas parāda:

Mēs piedāvājam pilnu sērijas e85 konversijas komplekti, sastāv no 4, 6, 8 Cyl modeļi ar savienojuma veidi pieejami EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, Toyota un Honda.

pls atstāt mums ziņu, ko savienotāji, kas jums nepieciešama, paldies!

Piezīmes pirms jūsu pasūtīšana:

1. Mūsu e85 komplekts ir savietojams ar 98% no benzīna transportlīdzekļiem ar elektronisko degvielas iesmidzināšanu, kas ražotas after1990 ( nav saderīgs ar sistēmu K-Jetronic / Tieša Iesmidzināšana / Carburetors ).

2. Mūsu komplektu, kas ir piemērots, lai tipisks kolektora degvielas iesmidzināšanas benzīna dzinējiem, ar DC12V akumulatora, degvielas inžektors\'s pretestība 9-22Ohms.Daļēja automašīnas ar 4V LĪDZSTRĀVA, nav piemēroti mūsu komplekti.

>> Savienotāji, Kas Man Ir Nepieciešams? (tikai atsauces) ;

>> ja jūs dont zināt, tas ir labāk, lai pārbaudītu jūsu dzinēja savienotāju persona, un pastāstiet mums savienotājs jums nepieciešama;

>> Iepakojums:

mēs izmantojam Neoprēna (SBR CR) e85 Komplekts soma kā iepakojuma, tā var ietaupīt daudz par kuģniecības izmaksas, jūs, es domāju, ka;

VISI MŪSU PRODUKTI IR 100% PĀRBAUDĪTAS AR MŪSU TESTĒŠANAS STENDA PIRMS PIEGĀDES, NEATKARĪGI NO VIENA KOMPLEKTA VAI 1000KITS.

>> AFQ:

1. kas signālu uz ecu, tas šajā postenī strādā ar ?pirms es sākt pārdot kaut ko, ko es vēlos, lai testa objektu,kas dodas uz kura auto ?Var jūs nosūtīt mani saraksts, kas savienojumu komplekts darbu ar savu auto oriģinālo degvielas iesmidzināšanas sistēma un radīs papildu injekcijas impulsu, lai padarītu jūsu auto, lai sadedzinātu uz etanolu (e85). Komplekta nav mainīt jūsu auto oriģinālajā rūpnīcas ECU settingand nesabojās jūsu ECU.Par savienotājs veidiem uz dažādām automašīnām, pls atsaukties uz PDF failu saraksts 2. Un to, kā pielāgot, ja auto vadītājs maisījums vai apmainīt degvielas?komplekta darbojas uz degvielu no benzīna līdz pat e85, nav nepieciešams darīt vēl vairāk pielāgojot, ko mūsu rūpnīcā. 3. cik vadiem uz kastes?Ja lodziņā savieno iesmidzinātāji, ja nav inžektora vadus savienot ?par 4Cyl komplektu, tur būs 4 vadu, stiepli, un 6cyl komplektu, būs 6. Ja jūs instalēt komplektu jūsu auto, jums ir, lai izveidotu savienojumu ar mūsu komplekts kabeļu vadu ar automašīnas oriģinālo degvielas iesmidzināšanas savienotāji. 4. kā tas lodziņā zināt, kad degvielas ir mainījies?

Tagi: aukstās palaišanas, bmw e85, e85, etanols komplekts, e85 degvielas, e85 komplekts, pielāgojamas degvielas e85, e85 degvielas inžektors, bioetanols, pielāgojamas degvielas.