8CH 5MP Bezvadu VRR HI3516E300 POE Drošības Kameru Sistēmu, Āra IS CCTV Video Novērošanas videokameru Komplektu Sejas Ierakstu

€210.79 €168.63

Pievienot grozam


SKU: #w126939

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Video Ieejas: 8 Kanālu
  • Video Kompresijas Formāts: H. 265
  • Video formāts Compatibile: H. 265/H. 264
  • TV Sistēma: PAL
  • saprātīga atzīšanu: Face Detection & Seju Ierakstīt &Seju Apskates
  • Garantijas laiks: 3 gadi
  • Modeļa Numurs: NI-811HA-1981VH
  • Ūdensnecaurlaidīgs: Atbalsts
  • Pieteikums: Mājās,veikala,veikals,birojs,Lielveikalu uc
  • VRR Valodu atbalsts: Atbalsta multi-valodas(angļu,krievu,spāņu utt..........)
  • Cietā Diska Ostas: 1*SATA Portu (atbalsta līdz 8TB HDD)
  • Mobilais Tālrunis apskate: "xmeye"App
  • VRR Izšķirtspēja: H. 265 8CH 5MP POE VRR
  • signalizācijas sistēma: Kustības Detektors+Brīdinājuma E-Pastu
  • Audio: 1CH audio izeja
  • Kameras Funkcijas: AI, Sejas Noteikšanas ,Poe,Day&night vision,IS-cut,Ūdensnecaurlaidīgs
  • Kameras Tips: POE IP kameras
  • DATORI Fotokameras: 8Pcs
  • H. 265 VRR Funkcijas: Kustības noteikšana/Sejas Noteikšana/e-pasts Alert/onvif utt..
  • Video: 8CH POE ievades/1CH VGA, 1CH HDMI izeja
  • P2P icloud: www.Xmeye.net
  • Zīmola Nosaukums: NINIVISION
  • Cietā Diska Izmērs: 3.5"collu
  • Kameras Izšķirtspēja: H. 265 5.0 MP POE IP Kameras
  • Tālvadības Skats: IPhone, iPad, Android, pc,cms utt.
  • Izcelsmes valsts: Ķīna.Shenzhen
  • Kameru vairāk Nākotnē: Atbalsts, divu ceļu audio
  • Rezolūcija: 5MP

NINIVISION 8CH 5MP Bezvadu VRR HI3516E300 POE Drošības Kameru Sistēmu, Āra IS CCTV Video Novērošanas videokameru Komplektu Sejas Ierakstu

Pārskats

NINIVISION Drošības - HD CCTV Kameras Drošības Sistēmas, garantētu un uzticamu Drošības Risinājumu jūsu Biznesa un Mājas! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP/8MP/4K Augstas Izšķirtspējas un Video ar dienas un nakts Skatu.H.265 HEVC,Sejas Atpazīšanas &Sejas Noteikšanas ,Sejas Smart apskates,e-Pasta brīdinājumus un Kustības detektoru, reāllaika divvirzienu audio,IP66 Ūdensizturīgs un universālā Āra/Iekštelpas, bezmaksas app P2P Cloud funkcija un glabāšanu, atbalsta iPhone, ipad , android,PC,CMS ,VMS utt.

HD POE 5.0 MP CCTV kameras IP Kameras; 8CH POE 5.0 MP IP VRR Ieraksti Spēcīgu Tīkla Serveri; P2P Cloud Funkcija; Atbalsta Face Detection &Seju Apskates; Atbalsta Reālā laika divvirzienu Audio; atbalsta USB ,Peles,rezerves; Atbalsta iphone,ipad,Android,pc,cms,VMS viedokli; Atbalsta VGA izejas&HDMI izeja; Atbalsta Signāla ievade ,Trauksmes izejas; Ieraksta Izšķirtspēja: 5.0 MP; Ar H. 265 Augstas efektivitātes Video Kompresiju; Automātiskā Baltās krāsas Balanss,Auto Gain control,atpakaļ gaismas comp; CIETĀ diska Interfeiss:1*SATA,Atbalstu, starp 500 GB un 8TB; Multi-valodu izvēlnes opciju līdz 28 veidus valodu; *P2P mākoņdatošanas pakalpojumu Android/iOS mobilo ierīču tālvadības skatu jebkur, jebkurā laikā; *Kustības noteikšana ierakstu.Valsts ritekļu reģistrā, tiks iedarbināta, lai ierakstītu, kad atklāt kaut ko kustīgu.NAV sliekšņa, nav ieraksts, vairāk viedo un telpas taupīšanas; *e-Pasta brīdinājumu un trauksmes paziņojumu.Kad kustības detektors nostrādā, valsts ritekļu reģistrā automātiski izsūtīt svilpe skaņas un brīdinājuma paziņojumus uz savu e-pastu, tostarp momentuzņēmumu uz vietas; *Vairāki veidi, kā piekļūt pie DATORA, tālruņa un spilventiņu, var apskatīt PC klienta, Phone un IE ,Chrome,Firefox,Safari pārlūks; *Atbalsta 3.5 collas SATA portu cieto disku, tilpums apmēram 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8TB, un mazāk kā 500G netiek atbalstīta. *HD CCTV POE VRR Tīkla Video Recorer,Atbalsta visus 1.0 mp&2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp&ip 5mp Kamera

Paketē iekļauts

1 X 8CH 5.0 MP POE VRR Tīkla Video Ierakstītājs; 4/8 x HD POE IP 5.0 MP iekštelpu āra IS Dienu Nakts redzamības Bullet ūdensizturīgs kameras; 1 x Strāvas Padeves VRR; 1 X USB Peli par VRR; 1 X Programmatūras CD VRR; 1 X Tālvadības pults, lai VRR; Cietā Diska Izvēles !!!

Face Detection& Seju apskates

Sejas Noteikšanas un Sejas apskati un Sejas Reģistrā;

Sejas Noteikšanas un Sejas Apskati;

Ātri sagūstīt sejas attēliem un ātri aplūkotu sejas video;

Seju Noteikšana:automātiski uztvert sejas attēliem;

Sejas Atskaņošanas:Inteliģentas Sejas, video atskaņošana,ietaupot laiku,ne katru trūkstošo informāciju.

Viedā Sejas Atskaņošanas:Inteliģentas Sejas, video atskaņošana,ietaupot laiku,ne katru trūkstošo informāciju.

Reāllaika divvirzienu Audio

Mēs piedāvājam jūsu reāllaika divvirzienu audio ,kamerai ir iebūvēts Mikrofons un Skaļrunis,Nekad garām brīdi, ar savu ģimeni!!!!

HD 5MP Augstas Izšķirtspējas Displeja

Augstas Izšķirtspējas interfeiss izejas,Suport tiešsaistes atskaņošanu,Mobilās tālvadības pults,Multi-window displejs ar 5.0 MP Izšķirtspēju.Leņķis būs daudz lielāka,un attēls būs daudz skaidrāka.

IP66 Ūdensnecaurlaidīgu

Izmantot tos kā āra kameras vai iekštelpu kamerām, jo tie ir būvēti grūts, lai izturētu neatkarīgi no laika apstākļiem met kā tad:lietus,sniega,putekļiem un karstā laikā .ar IP66 ūdensnecaurlaidīgs reitings ,un kabeļi, kas izvērta caur stends, papildu aizsardzību ,lai jūs varētu atbildēt par savu sniegumu,dienu ,dienu out.Mūsu kameras ABS Plastmasas korpusa,profesionālās IP66 izturīgu,Nodrošinot stabilu sniegumu gan iekštelpu un āra.

Day & Night Vision

Smart IS-Cut filtrs automātiski pārslēdzas starp dienu un nakti, lai samazinātu nokrāsu dienas laikā un uzlabotu attēla spilgtums naktī, pārliecinoties, ka jūs varat iegūt spilgtu uzraudzību kadrus, no ausmas līdz tumsai.

Kāpēc izvēlēties H. 265

H. 265 Vairāk Skaidrs , HD izšķirtspēja piedāvāt jums vislabāko attēla kvalitāti ar mazāku bitu pārraides ātrums.Ietaupiet papildu krātuves vietu,var samazināt par 40%-50% failu izmērs,saglabāt jūsu CIETĀ diska krātuves vietu, un samazināt jūsu pirkuma maksā.

PO Priekšrocība,Kāpēc izvēlēties POE?

Nav nepieciešams papildus jaudas kabeļus vai adapterus vai maiņa.Plug And Play un viegli setup.

Power Over Ethernet

BEZ papildu barošanas kabeļi un adapteri ir nepieciešams, un tikai, savienojot IP kameru, lai VRR ar vienu kabeli, jūs varat viegli pabeigt instalāciju, bez zināšanām par datoru vai tīklu un sākt baudīt super viegli uzraudzību starp jūsu smart tālruni, planšetdatoru vai PC.

Pārraides Attālums

POE Sistēmas max atbalsta 200M , POE kabeļu pārraides attālums, kas ievērojami palielina uzstādīšanu mājās ērtības.

Attālo piekļuvi jebkurā vietā,jebkurā laikā

Nav svarīgi, kur jūs esat, jūs varat attālināti piekļūt kamerai, lai redzētu tiešraidi un stayconnected.Attālināti apskatīt kameru, izmantojot: bezmaksas Xmeye App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas CMS/VMS Klienta datorā, TI tīmekļa pārlūkprogrammu.

Tūlītēju Brīdinājumu Pa E-Pastu

Var uzstādīt apgabalu, kurā jūs vēlaties, lai kontrolētu,Kad tā tiek iedarbināta,tā nosūta ziņojumu uz savu e-pastu ,Jūs varat saņemt pirmās puses informāciju ,nav svarīgi, kad un kur jūs esat .

Kustības Detektoru,

Šī sistēma ir izstrādāta, lai nosūtītu e-pasta brīdinājumu, ja kādi priekšlikumi tiek atklāti un ļauj ierakstīt tikai tad, kad kustība ir konstatēts.

Smart Apskates

Jūs varat viegli atrast video materiālus, jūs vēlētos, lai aplūkotu, Viedie atskaņošanas pieejams ar pielāgojamu meklēšana jomā, apskates laiks ir ievērojami samazināts, ātrāk, izmantojot nesvarīgas video.

Tagi: kamera secur, poe splitter, nvr5216, kamera surveil, 2 cctv drošības kameras sistēmas komplekts, 8ch kameras novērošanas komplekts, 4k cctv drošības kameras sistēmas komplekts, motorizētu poe drošības kameru sistēmas, ip komplekts, kameras komplektu, poe.

Recenzijas

Gatorbait1197
2020-10-31
5/5
great great Thank you very much very quickly came very nice works great