ZTTO MTB Velosipēdu Ceļu 9S Ātrumu Ķēdes 116 Saites Super Gaismas, Kalnu Velosipēds ar Burvju Missing Link Velosipēdu Daļas

€16.86 €10.28

Pievienot grozam


SKU: #w126947

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: 9 Ātrumu pelēka
  • Zīmola Nosaukums: ZTTO

ZTTO 9 ĀTRUMU ĶĒDE

Garums: 116 saiti

Svars:par 286g

Lietošana: 9 ātrumu

Krāsa: Pelēka

In-box iepakojuma

Tas ir piemērots 9 ātrumu road bike / kalnu velosipēds.

Trūkstošo saikni padara ķēdi vieglāk instalēt.

Titāna nitrīda pārklājums padara brīvu no rūsas, lai nodrošinātu izturību.

116 saites var pielāgot, lai spriedzi jūsu izvēles.Lūdzu, uzmanieties, lai overstrain.

Ķēdes stiepes deformācijas novēršanas struktūra samazina berzes spēks, lai kasetes un rīkiem.Pat augšējo nogāzi, kur slodze ir liela, ķēdes paradis braukt uz zvejas rīkus, un to var veikt droši un ātri pārslēgt tajā laikā.

Drošības norādījumi uzstādīšanai

Lūdzu, pievienojiet ar 9 ātrumu veltīta ķēdes gadījumā pārslēgšanas defekts.

Kā tas ir patēriņa preci, lūdzu, nomainiet to regulāri.Ar funkciju vienkārša instalēšana un montāža, lūdzu, izmantojiet ķēdes kuteris, cimdi un smērvielas, kad jūs aizstājat.

Ķēdes griešanas ir nepieciešams garuma regulēšana, instalējot pirmo reizi.Lūdzu saskaņot pārnesumu pozīciju pirms griešanas un pārbaudiet leņķi pārslēdzēju tajā laikā.Tas ir labāk, lai novērstu ar saimniecības vadu gadījumā, par lidošanu, kad griešana.

Piesardzības pasākumi tīrīšana

Lūdzu, jāuztur regulāri, tā kā nedrīkst ietekmēt veiktspēju.Saglabāt virszemes ķēdes sausa, noslaukot ķēdes ar salveti un dvieli, pēc tam, kad palaist.

Ar parasto mazgāšanu, eļļu, smērvielas ar eļļas un noslaukot nost netīrumiem un vecās eļļas ir pietiekams.Lūdzu neizmantojiet sausā daļas tīrīšanas līdzekļus . (Ja netīrumi ir grūti noslaucīt, jūs varat to atkārtot.Tas ir labi ar ķēdes eļļu, kas jūs izmantot regulāri.)

Lūdzu atturēties no darbībām, piemēram, iemērcot šķidrā daļas tīrāku.

Tagi: pilsētas velosipēds, velosipēds roku balsts, noņemt ātro saiti, mtb ķēdes aizsargs, auto rīku, bmx kāju peg, pilsēta, kalnu velosipēds, vīrietis kalnu velosipēds, seglu velosipēdu seglu pavasarī, velosipēds, velosipēdi gaismas usb.