Jauns

Jaunu Oriģinālo tālvadības pulti, kas piemērota ViewSonic projektors RCP01051

€11.63

Pievienot grozam


SKU: #w127044

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Projektori
  • Modeļa Numurs: RCP01051
  • Bezvadu Sakari: IR
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Saderīgs ar:

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu modelis ir mūsu saderīgi.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms solīšanas.Mēs sniegs jums profesionālu tehnisko atbalstu

1. 100% Jaunā tālvadības pults 2. Mini Pasūtījums ir 1 gabals, nav Baterijas Iekļautas 3.iepakošanas dati:standarta pakete ar mazo kartona katrai

Kā mēs esam vairumtirgotāji, ja jūs lietojat kopējais daudzums ir lielāks par 5 gabali, ko mēs varam sniegt jums mūsu vairumtirdzniecības cenu.Tas būs labvēlīgāki.

a.Mēs izmantosim china Post Air Mail bezmaksas piegāde, tas prasīs 15-30 dienām, lai jūsu valstī.Ja jums ir nepieciešams priekšmetus, 7 dienu laikā, lūdzu, izvēlieties DHL.

b.Lai palīdzētu jums ietaupīt nodevām, parasti mēs vēlētos, lai deklarētu "dāvanu" un 10-20USD vienības par sūtījumu, ja jums ir kādas īpašas prasības, pls, atstāt piezīmi secībā.

1. Visi mūsu produkti ir 3 mēnešu garantija;

2. Valūtas preces tiks izsūtītas pēc tam, kad atgriezās objekti, kas saņemti;

3. Pircējs ir atbildīgs par atgriešanos piegādes maksa.

Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs cenšamies 5-Zvaigžņu atsauksmes reitingiem.Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas, lūdzu, sazinieties ar mums tiešsaistē vai atstāt mums ziņu.

Tagi: kontroles viewsonic, pjd5255, cellphon, kontroles projektoru, projektors viewsonic, viewsonic tv tālvadības pults, picopix projektora tālvadības pults, audiovox tālvadības pults, monitors sony tālvadības pults, oriģinālo tālvadības pulti viewsonic.