Klimpa Ādas Mašīna Empanada Klimpu Pavasara Roll Wrapper Mašīna Klimpu Wrapper Mašīna

€82.34

Pievienot grozam


SKU: #w127308

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Jauda: 1.1 KW
  • Spriegums (V): 220V
  • Sertifikācija: ce
  • Jauda (W): 400W
  • Svars: 80kg
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 63*41*50cm
  • Forma: varētu tikt pielāgota
  • Zīmola Nosaukums: Cooper

Samosa Klimpu Ādas Mašīna Empanada Klimpu Pavasara Roll Wrapper Mašīna Klimpu Wrapper Mašīna

Priekšrocības

1. Enerģijas taupīšanas un zemāku trokšņa dizains. 2. Vienkāršā konstrukcija ļauj viegli darboties. 3. Augstās naftas izvades ātrumu un zemu atlikuma rādītājs. 4. Stabilu sniegumu garantijas pēc kārtas apstrāde. 5. Pielāgota elektromotoru varētu būt speciāli radīts jums. 6. Safty aizsardzības mašīna stāv padara to drošu darbību. 7. Integrētā naftas nospiediet ar rafinācijas eļļas filtru lai iegūtu tīrās eļļas viens solis. 8. Augstas kvalitātes tērauda, kas padara to endurable un ilgu mūžu, palīdz saglabāt uzturēt izmaksas.

Par Imports:

Mēs kuģis savu pasūtījumu, izmantojot Fedex/DHL/UPS/TNT saskaņā ar faktisko situāciju, nebrīdinot iepriekš, e.g.ja jūs izvēlaties, DHL bezmaksas piegāde, mēs varam kuģis ar UPS/TNT vai cita līdzīga kurjerpastu !Ja jūsu adrese pieder, lai attālā rajonā no Fedex/DHL/UPS/TNT , jums ir jāmaksā attālā rajonā maksas, othewise mēs nevaram kuģis.

Par Nodokļiem:

Pircējam jāmaksā muitas nodoklis, / nodokli.Cena nav ieskaitot jebkādu nodokļu vai muitas nodokļu, mēs neesam atbildīgi par šo.Jūs varētu konsultēties ar savu vietējo muitas iestādē, cik daudz tas būs.

Par Kuģniecības:

1. Parasti mēs izmantojam DHL/ Fedex/ UPS, kas būs par 5-7 dienām, lai lielākā daļa valstu. 2. Mēs neesam atbildīgi par pārvadātāju tranzīta laiku.Šī informācija sniedz pārvadātājam, un izslēdz, brīvdienās un svētku dienās.Ievērojiet, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši maksimumstundās, vai inclimate laika apstākļi. 3. Visas preces tiks nosūtītas no mūsu noliktavā Ķīnā, kas tieši. 4.Ja jūs neapmierina produktu pēc tam, kad esat ieguvuši to, lūdzu, reback to mums asap un nodrošinātu, ka tas neietekmēs mūsu pārdod,pircējs ir atbildīgs par muitas un kravu pārvadājumu maksa par atdevi.

Atsauksmes:

1. Mēs garantējam jums sūtīt labas kvalitātes produktus ar mūsu labāko pakalpojumu. 2. Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, liels paldies!

Sazinieties Ar Mums:

1. Kad jums bija kādi jautājumi vai sūdzības, lūdzu, nosūtiet e-pastu ar mums ,lai atrisinātu tos kopā.Whatsapp: +86 15303718673 2. Mēs ņemsim aktīvu darbību 24 stundu laikā un ceram, ka jums

Tagi: pārtikas machin, klimpa ādas, bērniem pīrāgs maker, blenderī olbaltumvielu, maker samosa, samosa, mīklai sheeter, mašīna pelmeņi, dumple mašīna, mazo pīrāgs maker.

Recenzijas

75pugini
2021-02-12
1/5
It is a pity, I spend 4 months but I don´t receive the machine yet. The machine is in customs for more than 2 months.
Elperro Diablo
2020-11-01
4/5
Machine received in good condition. Satisfied with the service. Highly recommended