3.5 collu 9Pin 2 USB 2.0 Port HUB Sadalītāja Floppy Bay HD Audio 3,5 mm Austiņu Ligzdu Paplašināšanu Priekšējā Paneļa Plaukts ar Datoru, DATORA

€5.85 €3.98

Pievienot grozam


SKU: #w127330

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: VKTECH
  • Iepakojums: Jā
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 3.5
  • Veids: Savienotāji
  • Produkti Statusu: Sastāvs

3.5 collu 9Pin 2 USB 2.0 Port HUB Sadalītāja Floppy Bay HD Audio 3,5 mm Austiņu Ligzdu Paplašināšanu Priekšējā Paneļa Plaukts Datoru PC ar Audio Cable 9PIN-9PIN

Produkta Pielietojums:

Jo vairāk un vairāk USB ierīcēm, tagad ir pieejamas, USB ports, šasijas, nav pietiekami!Jūs varat izmantot šo ierīci, lai tieši pārvērst USB 9 Pin interfeisu un audio par valdes divās USB2.0 portus, un austiņu izeja un mikrofona interfeiss, kas ir uzstādīti uz tukšgaitas floppy diska vietu.Priekšējā USB interfeiss un audio saskarne tiek sniegti.Ļoti ērti!

Turklāt, jo priekšējā paneļa šasijas pieņem AC-97 saskarnes panelis, izmaksu ziņā efektīvi.Pašlaik priekšējā paneļa, paneļa līnijas un šasijas tirgū ir AC-97 saskarnes, bet pamatplatē ir HD-AUDIO interfeiss, kā rezultātā nav skaņas viens skaļruņi, vai tie visi ir tests un ir ievietota uz priekšu un atpakaļ.Šo problēmu var atrisināt ar mūsu paneli-True HD-AUDIO interfeisu.

Specifikācija:

Aparatūras Prasības: Vienā pamatplatē vai converter karti ar 9PIN saskarne un HD-AUDIO audio, ar bezmaksas floppy drive šasiju.

Interfeiss: 2 X USB2.0 Interfeisu, 2 X 3.5 mm Audio Interfeiss

Krāsa: Melna, Sudraba

Izmērs: Apmēram 102 X 94 X 25mm/4.02 X 3.7 X 0.98"

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 X Priekšējā Paneļa

1 X 9 Pin-9 Pin Kabeli

1 X 9 Pin-9 Pin Audio Kabelis

5 X Fiksēta Skrūves

1. Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms sūtīšanas.Priekšmeti

tiks nosūtīts robežās 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad klienti maksā to secībā.Jo mums ir tūkstošiem pasūtījumu everydays.Mums ir nepieciešams organizēt sūtījumu viens rīkojums vienā pasūtījumā.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus ASAP.

2. Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Tas parasti aizņem aptuveni 20-60 darba dienas piegādā sūtījumu uz galamērķi(par attālos apgabalos,tas var aizņemt nedaudz garš).Tajā pašā laikā,jūs varat izvēlēties, DHL Express saīsināt kuģošanas laikā, ja jums ir nepieciešams, lai steidzami.

4. Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, kad jūs to saņem,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, tas 10 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu naudu,upone saņemšanas postenis tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un palīgierīcēm pieder.

4. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!

- Ā, jūs saņemat kārtībā, un ir labā stāvoklī,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu atstāt 5-Zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Citādi,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums pirms došanās 1-Zvaigžņu un 3-Zvaigžņu Atsauksmes,mums būs prieks, lai nodrošinātu apmierinošu risinājumu.

Tagi: bahia frontālās pc, intel hd priekšējā paneļa audio, adventa, sega floppy, car jack stāvēt, panelis frontālās pc, hifi plaukts, combo ssd, usb f 3 floppy, priekšējais panelis.