Ir 2021. Luksusa Oxford Kleita Krekls Ekskluzīvs Kokvilnas Rozā Ikdienas Biroja Biznesa Krekls 80s Divu Kārtu Rieva Izturīgs Vīriešu Krekli

€61.76

Pievienot grozam


SKU: #w127762

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Vienuma Tips: Krekli
  • Modeļa Numurs: Pasūtījuma Izgatavotu
  • Modelis Tips: Cietie
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Stils: Oficiālas
  • Zīmola Nosaukums: dower mani
  • Krekli Veids: Ikdienas Krekli
  • Apkakle: Kvadrātveida Apkakle
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Auduma Veids: Oxford

Šis postenis ietver: 1 KLEITA KREKLS

Produkta Apraksts :

Noklusējuma krāsa: LUXE06 (rozā) Noklusējuma stils: Collar: Square apkakles Aproce: Noapaļoti Stūri Kreisajā kabatā: Nav kabatā Slēgšanas priekšā: Plakanu priekšējo Pārsegu aizmugurē: Nē reizes Montāžas līmeni (slim / regulāri / brīvs): Slim

Audumi/Materiāli: augstas kvalitātes 100% Kokvilnas: 80s 2-kārtu ar rieva izturīgs treatement (LA + MC)

Meistarība: Premium

Izmērs: pielāgotus, kas veikts pasākums, īpaši pielāgoti, pasūtījuma izgatavotu ( lūdzu, norādiet 16 ķermeņa izmērus atbilstoši norādījumiem zemāk)

Kāpēc jums būtu, lai no Sara?Mēs koncentrējamies tikai uz vīriešu pasūtījuma apģērbu, un mēs turpināsim piedāvāt labākās klientiem visā pasaulē:

Īpaši pielāgotu risinājumu: mēs piedāvājam nekustamo pielāgošana, lai mūsu klienti: ne tikai, lai pasākums montāžas krekli, bet arī palīdzību personalizēto dizainu (stilus, audumus, krāsas, odere), izšuvumi, kas pielāgota piegādi utt.

Profesionālisms-mūsu komanda sastāvēja no vecāko šuvēju ar vairāk nekā 20 gadu ilga pieredze, un vecāko dizaineri ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi.Mēs rūpējamies par informāciju un saprast, ka katra pasūtījuma uzvalks/tailcoat/krekls būtu jābūt maigai, lai mūsu klientiem.

6 gadu pieredze: mēs esam uzticams ļoti apmierināti klienti no vairāk kā 75 valstīm , jo īpaši attiecībā uz to svarīgi dzīves dienās: kāzām .Mēs jūtamies ļoti lepni par šo un centīsies piedāvāt labākus produktus un pakalpojumus klientiem.Ko klienti saka par mums???

- " Šis krekls der ideāli.Laba kvalitāte (plānas auduma, bet man patīk, ka) un perfektu šķiet .Apkakle ir biezs un ir ideāls stīvs formu.Es gribu nopirkt vairāk krekli no Sara.Gan par mani un manu ģimeni.Es arī nopirku uzvalku, ka es esmu ļoti priecīgs.Cienījamie Sara, paldies. +++++++++"

- " Izcilas kvalitātes produkts .Apbrīnojamo ātruma piegādes (3 dienas) "

- " Izcilu kvalitāti. "

- " Ha quedado muy bien y les felicito por la confeccion del Traje ."

- ......Mūsu 3-solis, lai process ir ļoti vienkāršs ievērot:

1. solis: Lai un Iesniegšanas dizaina specs & mērījumi

Lūdzam iesniegt (sūtīt ziņu) šādu informāciju saskaņā ar instrukcijas 1.1. un 1.2.,kamēr jums vietu pasūtījumu.Lieliem pasūtījumiem, jūs varat arī sazināties ar mani, lai nosūtītu excel failu.

1.1 Krāsu un dizainu:

Krāsas vai audumi (ieskaitot sīku informāciju par kabatām, atlokiem): Krāsa:

Stili: Apkakle: Aproce: Kreisās kabatas: Slēgšanu priekšā: Pārsegu atpakaļ: Iekļaušanās līmeni (slim / regulāri / brīvs):

1.2 Ķermeņa izmērus

(1) Kakla Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(2) Plecu Platums: __________ CM ( collas )

(3) Piedurknes Garums: __________ CM ( collas )

(4) Bicep Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(5) Rokas Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(6) Krūšu Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(7) Jaka Viduklis / Kuņģī : __________ CM ( collas )

(8) Vēdera Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(9) Jaka Garums: __________ CM ( collas )

(10) Vidukļa Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(11) Gurnu Apkārtmērs: __________ CM ( vai collas

(12) Jūsu Augums Bez Kurpēm: __________ CM ( collas )

(13) Jūsu Svars Bez Apavi: __________ KG ( vai Mārciņas )

(14) Jūsu Ķermeņa Formu: A / B / C / D / E

(15) Sava Pleca Forma: A / B / C

(16) Jūsu Vēdera Formas: A / B / C

Ja iespējams, lūdzu, dodiet mums trīs ķermeņa attēlus, priekšā, aizmugurē un sānos, kas ir ļoti ideāls, lai mūsu pielāgot zināt jūsu ķermeņa formu un padarīt perfektu labi pieguļošs krekls jums.Lūdzu, norādiet kāju openning ja jūs vēlaties super slim bikses.

1.1 Dizaina specs 1.1.1 Vairākus variantus krāsas un audumi (šeit ir visbiežāk izmanto tie, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai citas krāsas vai audumi) :

1.1.2 Stila Pielāgošana Izvēli (Lūdzu, sazinieties ar mani, vai sūtīt man bildes, ja jums ir nepieciešams īpašs dizains):

Piezīme:

(1) Klienta dizainu ir apsveicami.Jūs varat dot detalizētus attēlus vīriešu apģērbu, kas jums patīk.Tad mēs varam padarīt vīriešiem shirtsaccording, lai krekli, kas jums patīk.Mēs varam pasūtījuma ir veicis visu veidu vīriešiem, krekli, pamatojoties uz detalizētu attēlu.Bez maksas pielāgot saskaņā ar iepriekš minētās iespējas vai citas vienkāršas korekcijas.

(2) Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar ierobežojumiem, fotogrāfiju un neizbēgamo atšķirību monitors/ekrāna iestatījumi, krāsu parādīts fotogrāfijā, iespējams, nav jāatbilst 100%, lai tiem, priekšmeti paši.Tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo vīriešu krekli

(3) Mūsu šuvēju padarīs krekli, balstoties galvenokārt uz savu mērījumus, krekli dizaina un pieredzi, nelielu korekciju, kas tiks veikti attiecīgi. 1~2 cm novirze būtu pieņemama klientiem, kas pērk šo preci.Šīs atšķirības nenozīmē, ka krekli ir bojāts vai maldinošu nosūtīts. 1.2 Mērīšanas Solis (1.2.1. Daļa): Gatavojoties mērīšana

Visi krekli mūsu veikalā ir pielāgotas atbilstoši jūsu ķermeņa izmērus ar mūsu vecāko šuvēju.

Svarīgi padomi, lai ir tiesības izmēri: Lūdzu, pajautā, veikt mērījumus saskaņā ar mērīšanas instrukcijām zemāk.Lūdzu, norādiet saspringts mērījumus , mūsu šuvēju atpūsties mērījumus, lai labi pieguļošs krekli, saskaņā ar jūsu augumu, svaru un mūsu drēbnieka bagāta apģērbu veidošanas pieredzi.Jums nav nepieciešams, lai atpūsties jebkuru mērījumi.Vienkārši, sniedziet visus mērījumus, viss pārējais tiks darīts ar mūsu šuvēju perfekti. : ) Kad jūs veikt mērījumus, tas ir labāk, ka jūs valkā tikai labi pieguļošs krekls kā mūsu aprēķina modelis, kas ir labs, lai labi mērījumi.Saglabāt vieglumu un normāla dabiska poza.Sagatavot vienu mērlenti.Solis (1.2.2): mērījumu veikšana

(1) Kakla Apkārtmērs: Uzlieciet lenti ap kaklu un vidū Ādama ābolu un sternal robs.Atstāt rādītājpirkstu atstarpe apli, kā redzams augstāk esošajā attēlā, nolasīt datus uz lentes.

Tagi: luksusa cilvēks krekls, sieviešu biroja krekli chemise, mint office krekls, oficiāli cilvēks krekls, krēmu ageless, oficiālu kreklu, luksusa vīriešu krekls, pasūtījuma logo krekls, uzacu tetovējums, pasūtījuma tshirt.