Datu Varde L1 R1 Izraisa PUBG Mobilās Spēles Gamepad Kontrolieris Uguns Pogu, Kursorsviru, iPhone vai Android Mobilā Tālruņa Spēle

€9.37 €5.53

Pievienot grozam


SKU: #w127934

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Funkcija 3: Par PUBG Gamepad Kontrolieris Kursorsviru
  • Līdzeklis 1: Gamepad iphone
  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Pieteikums 1 : Par PUBG Mobilo Spēli Kontrolieris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikums 2: Mobilo Sprūda Pogu Uguns
  • Veids: Spēļu vadāmierīces
  • Modeļa Numurs: LLCL1R1KC1008
  • Pieteikums 3: android gamepad kontrolieris
  • Mover, Lai Melna: savienojumu
  • Mover Caurspīdīgām: Atsevišķu
  • Iezīme 2: Mobilais Tālrunis GamePad par PUBG Kontrolieris
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: DATU VARDE
  • 4. funkciju: Tālrunis Sprūda Pogu Uguns

Ieteiktu jums

Bezvadu USB Rokas Video Spēļu Konsoles , Būvētas vairāk Klasiskās spēles , Ja vēlaties spēlēt klasiskās spēles, kopā ar draugiem vai ģimeni, lūdzu, izvēlieties to !Tas var atbilst jūsu vajadzībām!

Mēs esam rūpīgi sagatavot 620 klasisks bērnības spēles pircējiem (Dažas spēles ir atkārtojas , lūdzu, saprotiet !) Jūs varat spēlēt ar ģimeni un draugiem un atpūsties brīvajā laikā!sniedz jums labāko spēļu pieredzi.

Datu Varde Gamepad Kontrolieris Kursorsviru, Lai PUBG

Kad es vienkārši nošaut, es vienmēr esmu nogalināti ar otru pusi?Kāpēc ir īpašnieks spēj šaut vienmērīgi, ejot?Kāpēc ir visu veidu commotions no Lielā Dieva plūst?Jo tie visi izmanto PUBG spēļu vadāmierīces, bet jums nekas nav!Tāpēc, šodien es jums ieteiktu pārredzamu spēle kontrolieris izstrādāts un ražots ar DATU VARDE!

Pagrieziet tālruni uz spēli dongle

Pieredze nekustamo spēli sajust ar integrēto rokturi kontrolieris!Ļaujiet jums justies ērtāk un nav noguris spēles laikā!

Piemērots vairumam mobilo telefonu

Tas ir piemērots 4.5-6.5 collu mobilo tālruni .

Silikona neslīdoša Dizains

Ergonomiski izstrādāta, lai dotu jums ērti justies, pat tad, ja jūs spēlēt uz ilgu laiku!Pielāgot vispiemērotāko pozīciju atbilstoši saviem ieradumiem !Baudīt spēli jebkurā laikā bez sarežģītas darbības!

Divpakāpju ieloces skava

Ergonomiski izstrādāta, lai dotu jums ērti justies, pat tad, ja jūs spēlēt uz ilgu laiku!Pielāgot vispiemērotāko pozīciju atbilstoši saviem ieradumiem!Baudīt spēli jebkurā laikā bez sarežģītas darbības!

Veikt mobilo telefonu, vairāk piemērots spēles

Pieredze reālu justies par spēli ar integrēto Rokturi kontrolieris.Ļaujiet jums justies ērtāk, un vai nav apnicis spēles laikā!

Uzlabot Savu Spēles Līmeni

Vienkāršas darbības ar skārienekrānu, gamepad, Jūs varat pārvietot, pagriezt, mērķis un šaut tajā pašā laikā.Tas attiecas tikai uz īkšķis, rādītājpirksts.Jūs varat nospiest pogu, lai likvidētu visas darba vietas.

Kā uzstādīt?

Step1: instalēt izraisa uz tālruņa.Tad noklikšķiniet uz "iestatīšanas"izvēlnē.Solis 2:Noklikšķiniet uz "darbību noteikšanu"un atvērtu "lietotāja definēts grupa" Step 3:Pārvietot "fotografēšana"un "mērķis"pareizo superposition.Step4:Istall ar gamepad uz tālruni.Step5:pirms spēles,bloķējiet tālruņa ekrāns 3 sekundes,pēc tam atslēgtu tālruni ekrāna, lai aktivizēts sliekšņa .Step6:Ievadiet kaujas simulācijas tests.

Kas ir iekļauts Pārredzamas:

1gb*Spēle Gamepad 2gab*Spēle Tigger 2gab*Atsevišķu Movers

Kas ir iekļauts Melns:

1gb*Spēle Gamepad(Pievienojiet mover) 2gab*Spēle Tigger

2gab*Spēle Gamepad(Pievienojiet mover) 4gab*Spēle Tigger

Labu kvalitāti un labu servisu:

Dārgie draugi!Liels paldies par apmeklējot DataFrog Veikalā!Sakarā ar pašreizējo kavēšanās global express piegādi, zemes Gabali nevar piegādāt noteiktajā termiņā.Pašreizējā piegādes laiks ir aptuveni 35-90 dienas.Lai nav, lai aizkavētu piegādi jūsu zemes gabala, uz ilgu laiku, mēs iesakām izvēlēties "www.olivers.lv Standard Shipping".Lielākā daļa valstu var piegādāt 7-25 dienas!Ja pārsniegt laika limitu transporta platformas apņemšanos, tā atmaksā ātri!!!

Tagi: android bluetooth gamepad, spēle peles paliktņa, joypad kursorsviru android, kontroles pubg, Kontroles, kursorsviru pc, datums varde, smartphon, pubg kontrolieris asus, varde cepure.

Recenzijas

Fanfan19 91
2020-12-08
4/5
Very bad quality buttons .. Control looks fragile TBM but triggers are of good quality and very functional.
Adlanspb
2020-08-23
4/5
на 4
Dsadjsaui
2020-12-02
5/5
Very fast shipping! 4 days!!! The seller is super! I recommend definitely!
Yves Hong
2020-09-15
4/5
The parcel came during, but to the Post Office. Although the seller was written with delivery. Took it himself, the packing is good, everything works, complete set.
Cool Haroon007
2020-10-28
5/5
top