Wotofo Vape Veic Somas Lodziņā Mod RDA RBA Iztvaikotāju Spole jig Vape Knaibles E Cigarete Piederumu

€12.34 €9.87

Pievienot grozam


SKU: #w128551

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Liels X6 Gadījumā X6 Rāvējslēdzēju Maisā
  • Vienuma Tips: Tvaika Rīku Komplekta Soma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgs Modelis: Elektroniskā cigarete
  • Zīmola Nosaukums: Hapyan
  • Materiāls: Ādas

Wotofo Vape somiņa ir īpaši izstrādāti, lai droši un ērti, uzglabāšanas un transportēšanas dažādu vape instrumenti un komplekti.

Ar Wotofo vape somiņa ir īpaši izstrādāta, lai droši un ērti, uzglabāšanas un transportēšanas dažādu vape instrumenti un komplekti.Attēloti glīts un vienkāršs dizains ar spilgti WOTOFO emblēmu šūtas uz labo stūri un izturīga zaļā WOTOFO emblēmu velciet cilni, lai unzipping viegli.Gadījumā, plaši atveras, lai parādītu divas puses, viena ar linuma kabatas un citu ar elastīgu siksnu, lai sakārtotu vape rīku, kā jūs redzat fit.

Izgatavoti no mūsdienīga, izturīga materiāla ar pastiprinātu vīlēm.Pasargā jūsu vape komplekts pasargāts no skrāpējumiem un mitruma, un ir pietiekami liels, lai veikt jūsu mod, vairākas pudeles e-sula, tipa pulverizatori, papildus bateriju, vai jebkuri citi piederumi un pietiekami mazs, lai portable.

Tas ir 17cm x 12cm x 6cm (6.5 cm x 4.5 cm x 2,7 collu), kas padara šo somiņa ir pietiekami liela, lai veikt jūsu mod, vairākas pudeles e-sula, pulverizatori, papildus bateriju, vai kādu citu aksesuāru.

Zīmols:Wotofo

Izmērs: 6.5*4.5*2.7 collu(17cm x 12cm x 6cm)

Vienība:1gab

Tagi: spole jig rīks, mod, spole komplektā, akumulatora ecig, sieviešu vape mod, bf rda, kanthal vadu, kalmāri jig mirdzumu stendus, mod vape, kaste storag.

Recenzijas

Mr Miha 97
2021-02-04
5/5
Very good case that goes very well with my Vaporesso luxury S. Just what it takes as space to take everything that is necessary to steam. The flap of the case contains solid and superimposed elastics inside which leaves a lot of fixing choices unlike systems with pockets or others. In addition, it produces very solid to avoid any crushing and deteriorization of our vaping equipment. I strongly recommend it