Dabas black mēnessakmens sirds dziedināšanas, dekoratīvās spēlēt akmens

€16.30

Pievienot grozam


SKU: #w128574

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Crystal
  • Stils: feng shui
  • Zīmola Nosaukums: mtcrystal
  • Tēma: Talismans
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna

1.Ir iespējams citas minerālvielas,sīkās bedres, vai plaisām tajā, jo no dabiskā akmens.Jūs saņemsiet vienu līdzīgu attēlu. 2.lūdzu, ņemiet vērā tas, ka izmēru un krāsas, var būt nedaudz neprecīzi, sakarā ar to dažādām partijām, produktiem, ceru, ka jūs varētu saprast.paldies

izmērs:65-75 mm Piezīme: akmeņi būs nedaudz atšķiras izmērs, forma, krāsa un modelis Dabiskie kristāli, kas arī nedaudz ir dažādās krāsās ar dažādiem gaismas

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Bieži Uzdotie Jautājumi

A: Atbildi uz jautājumu iepriekš.

Q: Bieži Uzdotie Jautājumi

A: Atbildi uz jautājumu iepriekš.

Q: Bieži Uzdotie Jautājumi

A: Atbildi uz jautājumu iepriekš.

Mēs piedāvājam OEM pakalpojumu, klientu zīmējumi ir laipni gaidīti.Pēcpārdošanas pakalpojumu, Mēs ražotu produkciju, kas balstīta uz klientu apraksts, pēc apstiprinātu ražošanas paraugs, mēs nosūtām preces uz klientu. 24 stundas on-line---uz Jūsu jautājumiem sniegs atbildi 24 stundu laikā.

Iepakojums Un Transportēšana Iepakošanas metodes : Burbulis papīra iekšā un grūti gofrēta kraft somā , kastē vai koka gadījumā ārpus tiem; vai saskaņā ar klientu prasībām, Ja preces svars ir mazāk par 2 kg, mēs varētu kuģis ar Epacket vai China post air mail.Ja preces svars ir lielāks par 2 kg, mēs varētu kuģis ar UPS vai JCEX .Tas ir arī bezmaksas.

Aprakstiet savu zīmolu stāsts, tostarp izveidi un attīstību laika grafiki, atskaites, utt.

Tagi: kaklarota, spārni, brīvības, argent aproce, amog mums, aizliegums kostīms, Spiderman Sporta Krekls, aproce fenrir, anime aot, krāsa ral, ace dimanta cosplay, anime līnijas.

Recenzijas

Lolpro Lol
2020-11-06
5/5
Gorgeous.