Youpin ENCHEN Blackstone Elektriskais Skuveklis Vīriešu Elektrisko Skuvekli Triple Skūšanās Asmens Mašīnas, USB Uzlādējams Bārdas Trimmeris

€19.33 €11.40

Pievienot grozam


SKU: #w128613

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Ar apgriešanas ierīce: Jā
  • Izmantošana: Sejas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Triple Asmens
  • Materiāls: ABS+Metāla
  • Modeļa Numurs: BlackStone
  • Izmērs: 5.30 x 5.30 x 15.50 cm
  • Spriegums: Global Universal(100-240V)
  • Dzimums: Vīrietis
  • Veļas Mazgāšanas Režīms: Nemazgāt
  • Laiks, lai tirgus: 2018
  • MAKSAS: USB
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Lietošanas Laiks: 85Mins
  • Barošanas Veids: Uzlādējams/Electric Gan Strādāt,
  • Uzlādes Laiks: 1h

Enchen Elektrisko sejas Skuveklis BlackStone 3D Elektriskās Mašīnas Bārdas Skuvekli Mazgāt USB Type-C Uzlādējams Vīriešiem, dāvanas 1. Zīmols:ENCHEN 2. Modelis Melnā Akmens 3D Elektriskais Skuveklis 3. Materiāls Tērauds 4. Krāsa Cool Black 5. Nominālā Jauda: 5W 6. Nominālais Spriegums 5V 7. Funkcijas - 3D Peldošās Kuteris Vadītājs - Smart anti-šķipsnu skūšanās - Ilgi ilgst vairāk par 2 mēnešiem, 8. Uzlādēšanas Laiks 60 min 9. Uzlādes Metode USB Uzlādes 10. Izmērs 155 x 53mm / 6.10" x 2.09"

Fit seju, Vienkāršas praktiskas 3D neatkarīgi peldošas griežņu galva iekasē maksu par 1 Stundu,Izmantojot 2 mēnešus Saprātīga anti-šķipsniņa

3D Neatkarīgi Peldošas Griežņu Galva Šis valis ir trīs komplekti neatkarīgi peldošas kuteris vadītāji, kas pievieno 1/3 skūšanās zonas, nekā parasto double kuteris skuvekli.Kuteris galva ir gluda touch un elastīga finiera, lai pielāgotos dažādām sejas kontūras.

Ultra-plānas Dubultu Gredzenu Kuteris nazi neto asmeņi ir dubultās cilpas dizains, kas ievērojami palielina nazis neto un sejas saskares zonas un skūšanās efektivitāti, ir dubultojies.

ESM Smart Skūšanās Sistēma 5W lielu jaudu, spēcīgs, jauda, zema trokšņu līmeņa kontroli komfortablu pieredzi.

Saprātīga Anti-šķipsnu, Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, skuvekli var saglabāt kuteris ātruma konstante un novērstu zemu ātrumu skava.

Maksu par 1 Stundu, Izmantojot 2 Mēnešus Ideāls ceļošanai

Sadalīt Dizains kuteris vadītāja montāža un fizelāžas ir atsevišķi izstrādāta.Kad tīrīšana, kuteris galvas vāka var izvilkt un ielikt ūdenī, skalošana.Pēc mazgāšanas un žāvēšanas, operācija ir vienkārša un ērta.

Automātiska Slīpēšanas Asmens materiāls par šo griežņu galvas tīkls ir izgatavots no importētās tērauda no Japānas.Tas ir tieši tādi ir.Kad valis ir atvērts, asmens ir automātiski uz zemes, lai saglabātu griežņu galva, asas un izturīgas.

Viedo uzlādes sistēma ir anti-pārmaksa un ķēdes aizsardzības dizains.Kad jauda ir nepietiekama vai jauda ir nepietiekama, vai barošana ir ieslēgta sarkanā gaisma mirgo.Kad akumulators ir pilnībā uzlādēts,darba gaisma būs par.Tipa-C USB lādētāja interfeisu,var dalīties maksas līnijas ar mobilo telefonu, datoru;uzlādes dārgumu,USB ligzdu,utt.var apgādāt ar enerģiju.Ikdienas lietošanai,travle,viegli pārvadāt

Fizelāžas ir izgatavots no Taivānas Qimei abs shell materiāls,un galva prat ir izgatavots no augstas veiktspējas PC injekcijas molded ar Bayer,Vācija,fizelāžas ir atjautīgi veikti,cieši seamed un izturīgs.Atpakaļ skuveklis ir aprīkots ar pop-up vaigubārda nazis,kas tiek atvērts ar vienu pogu.Ērta apgriešanu, garu bārdu,uzsverot šarmu personības

Demontāžas instruments galvu ar Vienu pogu poping Izvelciet rīku vadītājs Pievienojiet fizelāžas

Modelis : black stone 3D Elektriskais Skuveklis Materiāls : Tērauds Krāsa : cool black Nominālā jauda : 5W Nominālais spriegums : 5V Funkcijas : 3D Peldošās kuteris vadītājs Smart anti-šķipsnu skūšanās Ilgi ilgst ilgāk par 2 min Uzlādes Laiks 60 min

Tagi: matu clipper remonts, epilady elektrisko skuvekli, beard clipper, mi xiomi, vīriešu skuveklis, skuvekli skūšanās, 606 gultnis, Youpin, electr skuveklis, braun skuvekli.

Recenzijas

Aymanskate
2021-01-30
5/5
ok ok ok
Ekarabukhina
2020-12-18
5/5
Delivery super fast seller good all the whole until I checked later leave feedback.
Themaster Of The Dark
2020-12-09
5/5
very good.i recommend.
Yanick Daigle
2021-02-06
5/5
Very good razor or razor whatever your name is, it performs its function, cheap and meets your goal, although not completely shaved, you have to complete with a rake to make it perfect. The shipment was very fast and the same delivery, only two weeks to Mexico I will definitely buy this seller again. Best regards from Mexico.