2gab Āra Avārijas Paracord Pītā Virve Izdzīvošanas Aproce Vīriešiem, Sievietēm Paracord Kempings Glābšanas Virvi, Kompass, Nazis, Svilpe

€7.41 €4.52

Pievienot grozam


SKU: #w129510

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Ceļojumu rīki: Āra izdzīvošanas multi instrumenti
  • Preces nosaukums: Āra izdzīvošanas paracord aproce
  • EDC Daudzfunkciju instruments: Paracord ar SOS led
  • Izejvielas: Neilona paracord
  • Nometnes iekārtas: tūrisma aprīkojums paracord
  • Zīmola Nosaukums: EMAK
  • Paracord Platums: 0.7 collas
  • Tehnoloģija: Pīts Ar Rokām Darinātas Rokassprādzes
  • Pieteikums: Āra izdzīvošanas Pašaizsardzības rīki
  • Veids: Āra izdzīvošanas rīki
  • Funkcijas: Kompass, paracord, svilpe, stieple, redzēju,SOS led lukturīti

Galvenās Iezīmes:

1. Unraveled paracord string: Svarīgi, lai sasaistīšana uz leju un nodrošinot tūrisma inventārs vai zvejas rīku. 2. Svilpe: Avārijas svilpes signāla glābēji. 3. Kompass: Precīzi sniegt virziena palīdzību, jums nav zaudēt savu ceļu. 4. Skrāpis: Var izmantot kā nazi. 5. SOS LED Gaismas.

Paketē Iekļauts:

2 x Izdzīvošanas paracord

Piegāde: Visi pasūtījumi tiks nosūtīta 24 stundu laikā pēc apstiprinājuma, jūs maksājumu.Kā starptautiskās kuģniecības ietekmē daudzi faktori: muitas, lidojumi, laika, karu, tirdzniecību, politiku, utt., daži sūtījumu iegūt aizkavēta dažreiz, ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu pēc gaidījis darba dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums ASAP.Maksājums: Mēs pašlaik pieņemam www.olivers.lv maksājumu.Mēs varam nosūtīt sūtījumu uz jūsu www.olivers.lv adresi, lūdzu, atzīmēja citu adresi, ja vēlaties.Atsauksmes: Jūsu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis un jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs vēlamies, lai mūsu klientiem, lai būtu 100% apmierināts ar savu pasūtījumu.saņemot jūsu pasūtījumu, lūdzu, veltiet laiku, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu, lai mums ir novērtēts, tas ir ļoti svarīgi un ļoti vērtīgs turpināja panākumus mūsu uzņēmumā.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj neitrālu atsauksmes un negatīvo atgriezenisko saiti, un, lūdzu, sniedziet mums 1 darba dienas, lai atrisinātu jūsu sūdzību.pilnu jūsu apmierinātība ir mūsu pienākums.Atgriešanās: Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaudīts un iepakoti, labā stāvoklī.Mēs piedāvājam 14 dienu laikā miris pēc ierašanās replaycement garantijas saņemšanas dienas.Par mums: Mēs garantijām, lai visi mūsu klienti būtu apmierināti ar mūsu produkciju.Ja jūs neesat apmierināts, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums priecīga par savu pirkumu.Sazinieties ar mums: Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums www.olivers.lv.E-pasta vēstules parasti tiek atbildēts 12 stundu laikā.Mēs cītīgi strādājam, lai saglabātu mūsu pozitīvas atsauksmes.Mēs vienmēr savlaicīgi atbildes uz e-pastu, un cenšas panākt izcilu klientu pieredzi.

Tagi: Paracord, regulējams paracord skatīties band, rokassprādze bronzas sprādzes, knive, skatīties pop, eļļas daļas, evilla aproce nazi, apkakle paracord, pērlīšu edc, isuzu izvēlēties.

Recenzijas

Suhoverkovae
2021-01-27
3/5
bússola não funciona, tirando isso para uma criança maior de 8 anos serve para brincar.
Angbby116
2021-01-07
5/5
All as described in ad