Telpas Karakuģis Technicle Mk UCS Koloniālās Viper Fit 9424 Ārējā StarW Celtniecības Bloks, Ķieģeļi, Mazulis, Rotaļu Dzimšanas diena

€154.91 €108.44

Pievienot grozam


SKU: #w129653

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Tēma: Fantasy & Sci-Fi
  • Brīdinājums: Nē, uzlīmes, tikai elektronisko instrukcijas
  • Sertifikācija: CE
  • Vecums: Pieaugušajiem
  • Svītrkods: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Preces Nosaukums :UCS

Kategorija:Pasaules KM

Šajā Komplektā Ietilpst:(C5178)

2327 GAB. labas kvalitātes ķieģeļu

PDF ēkas instrukcija

Izmērs: L : 60 cm, W : 28 cm H : 28 cm

PIEZĪME !

Produkta iepakojums nesatur uzlīmes un elektroniski iespiests.Nav iekļauti motors, ģenerators .

Drukātās detaļas aizstāj ar parastajām daļām un nesatur trešās puses piederumiem.Rokasgrāmatā un apmetums ir informatīvs raksturs un tās ir atkarīgas faktisko daļas paketi.

Šis produkts ir KM produkta un nenāk ar papīra roku.Pēc pieteikuma iesniegšanas jūsu pasūtījumu, lūdzu, norādiet e-pasta adresi un mēs nosūtīsim elektronisko brošūru, lai jūsu e-pasta adresi.

Visas daļas ir kvalitāte pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, tādēļ, ja jūs atradīsiet dažas trūkstošās vai bojātās daļas, neuztraucieties.Lūdzu, sazinieties ar mums un mēs nosūtīsim jums tos nekavējoties bez maksas.

Par shippment 1.Pasaules Kuģniecības 2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.PIRCĒJIEM BŪS ATBILDĪGA PAR KUĢOŠANAS PROBLĒMĀM, KAS IZRAISA KĻŪDAS ZIP KODS, ADRESE, UTT. 4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Piegādes Laiks Returen un kompensācijas 1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Par Atgriezenisko saiti, Mēs uzturētu augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!KUĢNIECĪBAS IZMAKSAS NEIETVER VISUS IEVEDMUITAS NODOKĻUS,UN PIRCĒJS IR ATBILDĪGS PAR MUITAS NODOKĻIEM.Bojāts produkts ir pateikt mums 3 dienu laikā piestiprināta ar priekšstatu par bojāto daļu.Lūdzu, nogādājiet to ar savām izmaksām, nepārsniedzot 1 nedēļas no brīža, kad preces ir saņemtas.Mēs organizēt, lai apmainītos ar jaunu par jums uzreiz. (jums vajadzētu ietver visus oriģinālus priekšmetus nebojātā resaleable nosacījumu,paldies), JA JUMS ir NEPIECIEŠAMS KOMPENSĀCIJU, TIKAI VIENUMA SARAKSTĀ CENA IR ATMAKSĀJAMS.PIRCĒJS IR ATBILDĪGS PAR KUĢNIECĪBAS IZMAKSAS, KAS RADUŠĀS PRODUKTU PIEGĀDE ATPAKAĻ.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu feedback.Kā nopietns un atbildīgs pārdevējs, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.Jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Ja esat apmierināts ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR) 5,Paldies!Piezīme:Reitingu zem 5 var novest mūs slikti stāv situāciju.

Tagi: razer 10000, bloka būvēt, bloķēt tehnika, lielu militāro formas tērpu, džons travolta, tehnikas attēlu, lego tehnika, sembo grāmata, kosmosā, nes ķieģeļu.

Recenzijas

Maxtoneto
2021-01-25
4/5
Multiple parts are in a false color einsortiert, the information you only after receipt of the goods as info on a small note. There are parts in the visible range. Otherwise, fast shipping.
Cyar Loam15
2020-12-20
5/5
EXCELLECT. Thank you for your fast and still quality service. A very good seller.
Ilyxanet4
2021-01-26
5/5
Everything went fine, received the package in 10 days time, only one tile was missing which I could replace from my collection.