TPE Jogas Paklājiņš lecamaukla Izlaižot Grīdas Paklājs Treniņiem Triecienu Absorbciju Spilvena Izslēgšanas Klusuma Dejas Mīksta, Ādai draudzīgāku Jogas Pad

€12.11 €8.48

Pievienot grozam


SKU: #w129748

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Nosaukums: Virves Izlaižot Grīdas Paklājs
  • Biezums: 6 mm (Iesācējs)
  • Modeļa Numurs: Virves Izlaižot Grīdas Paklājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Triecienu Absorbciju Izslēgt Dejas Joga Pad
  • Garums: Other
  • Materiāls: TPE

Aizzīmju Punktiem:

1、Mute un neslīdoša: speciāli paredzētas jogas paklājiņš ir sekas mute, neslīdoša, un trieciena absorbciju.Ļoti piemērots iekštelpu virves izlaižot, un dažādas jogas kustībās.

2、Novērst Traumas: augstas kvalitātes jogas paklājs ir abpusējs neslidenu virsmu, ar lielisku neslīdoša priekšrocības, lai novērstu ievainojumus.

3、Klusums un amortizācijas: Ja jūs vēlaties izlaist trosi izmantot mājās, jūs varat izmantot šo produktu, ir klusa un amortizācijas, efektīvi novērstu traucējumus jūsu kaimiņi lejā.

4、Augsta blīvuma un Elastības: Integrēta pelējuma TPE, bieza, trieciena absorbcija, augsta blīvuma elastīgs materiāls, elpojošs un mitruma necaurlaidīgs, spilvenu var viegli notīrīt ar ziepēm un ūdeni.

5、Mīksts un Ādai draudzīgiem: Tajā pašā laikā, var izmantot kā jogas paklājiņš, elastīgs, nav sabrukumu, viegls un viegli aprūpi, deju paklājiņš, vides aizsardzības un bez smaržas TPE materiāls, mīksts un ādai nekaitīgu, drošu un droša.

Specifikācija:

Nosaukums: Izlaižot Virvi Mat

Izmērs: par 130*60*0.6 cm/51.18*23.62*0.24 jo

Biezums: apmēram 6mm/0.24 gadā

Materiāls: TPE

Iepakojuma Saraksts:

1*Jogas Paklājiņš

Tagi: batuts lekt mat, jogas paklājs, kork jogas matēts, liels jogas paklājiņš, virves izlaist, jogas paklājiņš tpe tp, lecamaukla, paklājiņš jogas, spilvena želeja motociklu, grīdas paklājs.