JJC Ātri Atbrīvot Kameras Kakla Siksna, Rokturis, Plecu Kakla Siksnas Canon EOS R5 R6 Nikon, Sony, Fuji Panasonic Pentax DSLR Kameras

€7.07

Pievienot grozam


SKU: #w129946

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Kakla
  • Materiāls: ABS+Neoprēna+Poliesteris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • pinuma platums: 0.4" (1,0 cm)
  • Nosaukums: Kamera Kakla Siksna
  • Par: Spoguļkamera
  • krāsa: Clolorful
  • Neoprēna Biezums: 0.27" (0.7 cm)
  • Kopējais Garums: 59.8" (152cm)
  • Nesošo: (13.2 lb) 6kg
  • Zīmola Nosaukums: JJC
  • maksimālais platums: 2.2" (5.6 cm)
  • Piegāde: Spoguļkameras

JJC Ātri Atbrīvot Kameras Kakla Siksna, Rokturis, Plecu Kakla Siksnas Canon EOS R5 R6 Nikon, Sony, Fuji Panasonic Pentax DSLR Kameras

Preces Uzsver Attiecas uz lielāko daļu DSLRs Izgatavots no ērta un izturīga neoprēna un Samazina kakla un plecu nogurumu Anti-slip dizaina Garums ir regulējams, Quick-release klipus ļauj jums, lai novērstu kakla siksna ātri ideāls līdzeklis, lai, ņemot fotogrāfijas, pastāvīgi, uz ilgu laiku

Svars

Neto Svars ( g ) 84g

Bruto Svars ( g ) 109.5 g Izmērs

Pilna Izmēra 1520*56*7mm

Iepakojums

Iepakojuma typ e

Kartons+ Plastmasas maisiņā

Iepakojuma lielums

740*90*29mm

Materiāls

ABS+Neoprēna+Poliesteris

Saderīgs ar:

Pentax K-70

JJC NS-C Sērija Profesionālās Kakla Siksna ir paredzēta lielākā daļa DSLR kameras ar diviem siksnas cilpas.Kakla siksna ir izgatavots no ērta un izturīga Neoprēna.Tas vienmērīgi sadala svaru, savu kameru, tādējādi samazinot spriedzi uz muguras un kakla muskuļus.Savu nelīdzens interjera virsmas un seamed malas novērš siksna, kas notiek apkārt, kad jums ir šaušana.Šādā veidā, jums būs iespēja, lai sasniegtu labāku stabilitāti.Siksna piešķir fotokameras siksniņas izvilkšanas cilpa ar pinumu.Un divas sprādzes, siksnas, jūs varat ātri pielāgot siksnas, lai jūsu komfortu un šaušanas stils.Kas ir vairāk, kakla siksna ir divi ātri atbrīvot klipus, kas ļauj jums, lai novērstu kakla siksna viegli, kad to neizmanto.Bez tam, pēc noņemšanas Neoprēna daļa, pārējais darbojas kā vienkāršs rokas siksniņu, kas savieno abus galus daļas.Turklāt, JJC NS-C Sērija Profesionālās Kakla Siksnas ir pieejamas DEVIŅĀS dažādās krāsās.Visas funkcijas siksniņu padara to par ideālu instrumentu, lai jūs varētu fotografēt, pastāvīgi, uz ilgu laiku.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4 )PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6) Mēs vēlētos atgādināt, ka importa nodevas,nodokļi un papildu maksas, ko ceļ savu vietējām tradīcijām, būs atbildīgs par pircējiem.Lai saņemtu sīkāku informāciju,jūs varat konsultēties ar savu vietējo muitas pirms iegādāties produktus.

7) Mēs piedāvājam arī UPS,DHL ātrāk kuģniecības veids, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.Lūdzu, izvēlieties sūtīšanas veids, pirms iegādāties produktus.

1) Visiem produktiem, ko pārdod par JJC Oficiālajā Veikalā ir garantēta VIENU PILNU GADU pret defektiem, meistarība un materiālu.

2) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Pircējs skaidri descript ar trūkumiem, ar visu informāciju pa e-pastu.Ja nepieciešams video un saites, lai mums parādītu, kas ir ar trūkumiem.

3) Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

4) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

5) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

6) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzskatām, ka visaugstāko kvalitāti un augstākās klases uzņēmuma izcelsme profesiju un pakalpojumu.

Tagi: canon r5, pentax k, canon r6, siksna skatīties, eos r6, kamera ātri atbrīvot siksna, jostas kamera, kapuce jjc, velosipēda ātri atbrīvot, fotokamera nikon.

Recenzijas

Dimasik 51
2020-11-17
5/5
very good transaction and fast shipping
Gerson 5 1
2020-10-09
5/5
High quality.
Vanes940
2020-12-24
5/5
Good quality, I recommend. Thank you