2gab Vakuuma banku likšana Brilles Masāža Ķermeņa Tases Rozā, Zilā Iesūkšanas Massager Burkas Ķīniešu Medicīna Terapija Veselības Aprūpes Zaudēt Svaru

€12.48 €7.61

Pievienot grozam


SKU: #w130677

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: PASTSKY

4gab/set banku likšana Tases Funkcijas 1.Pieņem banku likšana terapiju, lai veicinātu asins cirkulāciju un izraidīt aukstumu un mitrumu, par ikdienas veselības aprūpi. 2.Elastīga sabiezējumu PVC tases var bez pūlēm izspiestu, lai sasniegtu labāku vakuuma efektu uzreiz, izturīgs ilgi lietot. 3.Noņemams un noņemamu dizains padara tīrīšanu brīze, pastiprinātas higiēnu, arī saglabāt savu vietu uzglabāšanas ērtībai. 4.Augstas kvalitātes stikla malas nodrošina vienmērīgu un delikāts meistarība, lai uzlabotu banku likšana komfortu bez hurting jūsu ādu. 5.Pilnīgi 4 izmēru variācijas, lai ārstētu dažādas ķermeņa daļas ar drošu izvietošanu, elastīgu izmantošanu saskaņā ar jūsu prasībām.Specifikācijas Materiāls: PVC+Stikla Krāsa: Zila(Kā Parādīts Attēlā) Daudzums: 4gab/Komplekts Izmērs: #1, #2, #3, #4 Augstums(Ar Bumbu): 96 mm Kausa Apakšā Ārējais Diametrs: 15mm(#1), 25mm(#2), 36mm(#3), 52mm(#4) Kausa Apakšas Iekšējais Diametrs: 9mm(#1), 14mm(#2), 22mm(#3), 36mm(#4), Kā Lietot? 1. Notīriet ādu, lietot atbilstošu eļļu uz ādas(atkarīgs no personiskajām Vēlmēm). 2. Veikt vakuuma banku likšana ierīces un noteikt ķermeņa punktiem. 3. Izplūdes daļa no diska gāzes un nospiediet to uz ādas, lai izturas pret tevi. 4. Pēc 10-15 minūtes, nospiediet silikona vadītājs diska mašīna, noņemiet diska mašīnu un notīriet to,Glabāt sausā vietā, lai nākamo izmantošanu.Lūdzu, ņemiet vērā, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

5gab banku likšana Tases Funkcijas 1.Pieņem banku likšana terapiju, lai veicinātu asins cirkulāciju un izraidīt aukstumu un mitrumu, par ikdienas veselības aprūpi. 2.Elastīga biezāka gumijas var bez pūlēm izspiestu, lai sasniegtu labāku vakuuma efektu uzreiz, izturīgs ilgi lietot. 3.Noņemams dizains padara tīrīšanu brīze, arī saglabāt savu vietu uzglabāšanas ērtībai. 4.Augstas kvalitātes stikla malas nodrošina vienmērīgu un delikāts meistarība, lai uzlabotu banku likšana komfortu. 5.Pilnīgi 5 izmēru variācijas, lai ārstētu dažādas ķermeņa daļas ar drošu izvietošanu, elastīgu izmantošanu saskaņā ar jūsu prasībām.Specifikācijas Materiāls: Gumijas Galvas+Stikla korpuss(Rozā,Zils), Gumijas Galvas+Eco-draudzīga Plastmasas korpusu(Brūns) Krāsa: Rozā/zils/brūns(Kā Parādīts Attēlā) Daudzums: 5gab/Komplekts Izmērs: #1, #2, #3, #4, #5 Apakšas Diametrs: rozā/zils 2.2 cm(#1), 3.3 cm(#2), 4.3 cm(#3), 5.3 cm(#4), 6.3 cm(#5) brūna 3cm(#1),3.2 cm(32),4.2(#3),5cm(#4),6cm(#5) Piezīmi, Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

Tagi: medicīnas izstrādājumi, liels vakuuma burciņu, sejas vakuuma stikla kauss, elektrisko diska, ķīniešu masāža, alvas vakuuma sūcējs, vīriešu banku likšana terapija, kausa stikla masāža, burku masāža, brilles piesūcekni.