Rezerves Ripu, Bagāžas Rati,Bagāžas Riteņi, to Daļas,riteņu somas universālie riteņu bagāžas riteņu maināmiem riteņi

€21.90

Pievienot grozam


SKU: #w130826

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Neilona
  • Modeļa Numurs: W146
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Svars: 0.37
  • Veids: Riteņu

Rūpnīcas tiešā tirdzniecība Rezerves riteņus koferu remonts somas Rokasgrāmata Ratu somas riteņi riteņi rezerves daļas Trolejbusa kopums, kas ietver:1 pāris riteņiem= 2 riteņiem (viens labais un viens kreisais ritenis) Viegli uzstādīt un noņemt 1. Jo tas nav jūsu gadījums, oriģinālās papildierīces, kas var būt ļoti konsekventa, un dažas nepilnības ir neizbēgama. 2. Saskaņā ar riteni, oriģinālo izmēru pirkt. 3. Riteņu izmērs ar izmēru uzstādīšana uz bagāžnieka nav saistīti,Lūdzu, noņem riteni, saskaņā ar mūsu salīdzinošie mērījumi sniedz attēlus, kas skaidri zina, lielumu, produktu vai jums piemērots. 4. Pirms pirkšanas, pārliecinieties, lai kontrolētu šādu izmērs (pa diagonāli attēla uz caurumu, un] mērot).Izdarīt pirkumu. 5. Sakarā ar apgaismojuma un ekrāna, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.Paldies jums, lūdzu, saprast. 6. Pirms pasūtījuma, nesaprotu, ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu!Paldies par jūsu atbalstu, Mēs ceram, ka riteņi var piemērotas, lai jūsu ceļasomu!

Padomus, lūdzu, izlasiet šādus atgādinājumus Uzmanīgi 1.Vispirms,lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu ,adresi,pasta kods un cita informācija ir pareiza un pilnīga. 2.Otrkārt,lūdzu pārbaudiet sekošanas informāciju par izsekošanas vietnē laikā. 3.Treškārt,lūdzu pārbaudiet rūpīgi pēc saņemšanas paketi un objektus. 4.Ceturtkārt,ja jums ir kādi jautājumi vai pieprasījumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot informāciju ,e-pastu vai tirdzniecības vadītājs.Sakarā ar dažādām Kamerām, Gaismas un parāda, krāsas nekustamā objekti parādīti ar fotogrāfiju mainīsies.Paldies par sapratni!Par transportu : 1.mēs kuģis ietvaros 1-7 dienu laikā pēc tam, kad jūs pabeigtu maksājumu . 2.Kāda veida pārraides, mēs varam to nodrošināt, ir E-pakešu un www.olivers.lv standartiem . 3.Jebkuru importa nodevas ir atbildīgs pircējs.

Tagi: rockland bagāžas rezerves daļas, Sūkņu Rezerves Daļas, jetta rezerves daļas, delsey bagāžas rezerves daļas, nautica bagāžas rezerves daļas, izvelkams bagāžas rokturi rezerves daļas, miele rezerves daļas, bagāžas rezerves daļu 4, lucas bagāžas rezerves daļas, air canada bagāžas rezerves daļas.