XQD atmiņas Kartes Lasītājs Adapteri USB 3.0 Un Tipa C Interfeiss Portatīvo Flash Atmiņas Kartes Lasītājs, kas Piemērots Sony G M Sērija SD Sērija

€21.31 €16.41

Pievienot grozam


SKU: #w130830

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Kabeļa Adapteris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: tmddotda

Apraksts:

1. Profesionālā Lasītājs Adapteris: dual-slots karšu lasītājs ar USB 3.0 un Tipa C ostām, var lasīt un rakstīt XQD & SD kartes (akciju ātrums), un izmantojiet USB ierīces, tajā pašā laikā.Ka XQD ir maksimālā jauda 2TB un SD atmiņas maksimālā ietilpība 128G, nodrošinot jūs ar daudzpusīgu pārraides risinājumu starp multi-formātu atmiņas kartes un ar DATORU vai planšetdatoru.

2. High-speed Transmission: Ar super speed USB 3.0 tehnoloģiju, maksimālais pārraides ātrums ir līdz 5 gb / s, kas ir 10 reizes ātrāk, nekā izmantojot USB 2.0 savienojumu, padarot to viegli, lai kopētu fotoattēlus vai video kameru, kas īsā laikā.

3. Viegli lietojams: Nav nepieciešams instalēt draiveri, vienkārši plug to un izmantot to.Piezīme: (XQD atmiņas kartes EXFAT formātā nevar parādīt ar MAC sistēmā (parastais displejs ar Windows sistēmu), un XQD atmiņas karti, tiek konvertēta uz FAT vai NTFS formāta kameras. (Var tikt parādīts, parasti)

4. Plaša Savienojamība: karšu lasītājs ir piemērots, lai Windows 2000, XP, Vista, 7., 8. un 8.1. Piemērots Sony G Sērijas, Sony M Sērija, Lexar 2933x Lexar 1400x Zīmes Karti, SD Sērija (piemēram, SDHC, SDXC, u.c.), 10 (32/64 bitu), Mac OS X un virs, lasīt un rakstīt bez vadītājiem.

5. Stieples Materiāls: tīra vara stieples pamata tiek izmantota, lai wrap aizsargs slāni procesā, kas ir zema pretestība un nodrošina ātrgaitas datu pārraidi.Ārējā apvalkā, un sānu un aizmugures paneļi ir izgatavoti no alumīnija sakausējuma, kas ir spiediena izturīgi un viegli, lai siltuma izkliedi.

Specifikācijas:

XQD2.0 interfeiss:

Sony G Sērijas: 32GB/64GB/120GB/128GB/240GB/256 GB;

Sony M Sērija : 32GB/64GB/120GB/128GB/240GB/256 GB;

Lexar 1400X Sērija ar USB zīmes 32GB/64GB/128GB;

Lexar 2933X Sērija ar USB zīmes 32GB/64GB/128GB.Atbalsta XQDTM Atmiņas Kartes Formātā: exFat/ Fat/ NTFS

4*USB3.0:

AF interfeiss: Datu pārraide: USB3.1 Gen1 (līdz 5Gbps)

Izejas jauda: 5V, 900mA

SD interfeiss: Atbalsts SD/SDHC/SDHC UHS-I/SDXC/ SDXC UHS-I

MicroSD atmiņas interfeiss: Atbalsts microSD/microSDHC/ microSDHC UHS-I/microSDXC/microSDXC UHS-I

Darba temperatūra: -10~50°C

Uzglabāšanas temperatūra : -20~55°C

Iepakojuma Saraksts:

Karšu Lasītājs*1

Datu Kabelis*1

USB3.0 USB c Adapteris*1

Instrukcija*1

1) Mēs pieņemam Alipay , West Union , TT .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA .

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE .

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA .NAV nekādu IZŅĒMUMU !Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU , saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: xqd atmiņas kartes, adapteri sd atmiņas kartes sony, karšu lasītājs xqd, sd adapteris xqd, xqd, zaglis usb, lasītājs xqd, cf atmiņas kartes sony, cf kartes adapteri, sdxc, sd karšu lasītājs usb, c 3.

Recenzijas

Knopka 23
2021-02-01
5/5
Beautiful aluminum and works. OTG adapter on nettop Dell works