Goexplore labāko Slēpošanas Cimdi 2020 Vīrieši Sievietes -30 Sabiezēt Ūdensizturīgs Āra Motociklu Snovborda Snowmobile, Sniega Cimdi, Ziemas Vīrietis

€18.85 €8.10

Pievienot grozam


SKU: #w130894

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: MG17
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Cimdi Garums: Rokas
  • Sezona: Ziemas
  • Stils: Aktīvs
  • Materiāls: Terylene, Likra
  • Featue: Pretvēja /ūdensizturīgs /saglabāt siltu
  • Izmantošana: slēpošanas/zirgiem/skateboad
  • krāsa: apelsīnu print/blue print/rose print/melni baltā drukā
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: Goexplore
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Izmērs: M/XL

Goexplore Slēpošanas Cimdi Vīriešiem, Sievietēm -30 Sabiezēt Ūdensizturīgs Āra Motociklu Snovborda Snowmobile, Sniega Cimdi, Ziemas Meiteņu Vīrietis

Nosaukums : Slēpošanas cimdi/izjādes cimdi/āra cimdi

izmērs : M/XL

krāsa : oranža druka/blue print/rose print/melni baltā drukā

materiāls: iekšējā piedurkne ir superfine vilnas materiāls, cietie silta, ārējā WINDSTOPPER izolācijas materiāls

Īpašības: ūdensdrošs/pretvēja/saglabāt siltu/touch screen

Mēs piegādājam dropshipping,lūdzu, sazinieties ar mums

Foto ar Telefonu, Pakete parādīt

Maksājums:

1. Lūdzu paziņoja, ka mēs PIEŅEMAM ALIPAY, DARĪJUMU, Ir kāda problēma, maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Piegāde

1.Sagatavot laiks:priekšmetus, kas tiks nosūtīts 3-5 darba dienu laikā pēc tam, kad esat veikuši maksājumu, pateicoties daudzumu.Pēc tam jūs varat izsekot tos uz līnijas.

2.Piegādes veids:

A,BEZMAKSAS PIEGĀDE metode: šī pozīcija tiks piegādāts pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts ,www.olivers.lv Standard Shipping,SPSR,citā valstī, mēs nosūtīsim dažādas kuģa stilā.Vārdu sakot ,mēs izvēlēties labāko un ātri kuģi stilu, lai nosūtītu objektu jums .Jums var izsekot objektus, izmantojot dn sistēmas vai pasta webset.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ir pieejams par 26 valstis/ reģioni: ASV, Lielbritānija, Austrālija, Brazīlija un Kanāda, Itālija, Turcija, Spānija, Malaizijā, Francijā, Krievijā, Zviedrijā, Jaunzēlande, Norvēģija, Šveice un Japāna, Taizeme, Īrijā, Izraēlā, Beļģijā, Polijā, Korejā, Austrijā, Vācijā, Dānija, Singapūra.

Piegādes laiks: ASV un Kanāda: 15 dienām-20days, Eiropas valstīm: 20 dienām-25 dienas, lai Āzijas valstīs: 7-15 dienu laikā, uz citām valstīm/ teritorijām: 25 dienas-30 dienas.

B. Ja jums ir nepieciešams, lai piegāde ar citu metodi( EMS/ UPS/DHL) vai jūs esat no citām valstīm izslēgt iepriekš minēto, ir atšķirības, piegādes maksa ir jāmaksā, lūdzu, atrast to, kad veicat pasūtījumu.

Piegādes maksas

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti

Atgriešanās politiku

mēs ceram, ka mūsu produkti vienmēr var padarīt jūs laimīgu.Ja tur ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lai gan chat on line sistēmā vai e-pastu 3 dienu laikā pēc ierašanās, labāk ar bildēm parādīt problēmu skaidri.

Ja jums ir nepieciešams, lai atgriešanās, Atgriešanās ir jāveic 7 dienu laikā pēc ierašanās, pircējs ir atbildīgs par piegādes maksa.

Salds atgādināt

mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus, tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs esam vienmēr bijuši šeit kopā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un atbildēsim jums 12 stundu laikā, ja tas nav biroja laiku.Ja tu jutīsies labi, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums labu reitingu, paldies!

Tagi: slēpošanas jaka sievietēm, adīti dūraiņi sievietēm, distanču slēpju, mount snovborda, skialp, desmit sniega motocikls, automašīnas sniega, cimdi, pirkstaiņi ar, Labs, kombi sniega cimdi.

Recenzijas

Sxaidalimich
2020-11-25
5/5
Slightly small, not critical.
Neil Lunaria
2020-09-29
5/5
Excelent! I like it!!
Hulabaloo694
2020-10-01
5/5
The quality of the product is very good, and I am satisfied with it!