Metāla Virtuves Plaukts Magnētisko Ledusskapis Organizators Spice Rack Ledusskapis Uzglabāšanas Plaukts Durvīm Karājas Plaukts Virtuves Magnētiskā Uzglabāšanas Plaukti

€13.13 €11.69

Pievienot grozam


SKU: #w132127

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Mrosaa

Specifikācija:

Nosaukums: Magnētiskā vienā slānī plauktā

Materiāls: Dzelzs + Spray paint

Krāsa: Balta, Melna

Izmērs: 24.8 x 12 x 9 cm

Paketē Iekļauts:

1 x Virtuves Plaukts

Amats:

【Multi Lietošanas Uzglabāšanas Plaukts] aicina Sienas tipa dizains, var glabāt un kārtot savus piederumus, garšvielas pudeli,kauss, var, pārtikas, vai pat vīns, utt.

【Ietaupīt Vietu] aicina Liels, lai uzglabātu jūsu parasti izmanto piederumus, instrumentus un ierīces.Saglabāt jūsu virtuves telpa, saglabāt savu counter organizēta, palielinātu savu ledusskapi.

【Nerūsējošs Garšvielu Traukiem Plaukts] aicina Jauki, apdares un labu glabāšanas telpu mājās.Pievilcīga, moderna un eleganta, izskatās lieliski uz ledusskapis, virtuvē vai kur jūs instalējiet to.

【Premium Tērauda] aicina Virtuves Plaukts procesu ar matēta matēts un aerosola krāsu, oksidācijas pretojoties tehnoloģijas, izmantojot ilgu laiku bez rūsas.Matēts balts un melns perfekti sakrīt ar jebkuru apdares mājas dizains.

【Viegli Uzstādīt] aicina Nav nepieciešams instalēt.var būt tieši piemērots, lai ledusskapja sānu vai jebkuru citu metāla virsmu, Ērtu, lai jūsu pārtikas sagatavošanas jomā vai arī jūsu birojā, darbnīcas vai garāžā.

Tagi: spice virtuves organizators, virtuves orgānu, par kithen, virtuves storag, pakaramie organizators, virtuves organizatori virtuves, par garšvielu glabāšanai, 4 1 virtuves organizators, virtuves rīks, escurreplatos cocina.