20g Varikozas Vēnu Krēms Varicosity Angiitis Līdzeklis Ziede Palīdzības Vēnas, Sāpes Flebīts Kājām, Paplašinātām Vēnām Krējums

€5.87 €4.11

Pievienot grozam


SKU: #w132433

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Varikozas Vēnu Krēms
  • Pieteikums: Kāju
  • Zīmola Nosaukums: UOYOTT

[xlmodel]-[produktu]-[53695]

[xlmodel]-[custom]-[53694]

20g Varikozas Vēnu Krēms Varicosity Angiitis Līdzeklis Ziede Palīdzības Vēnas, Sāpes Flebīts Kājām, Paplašinātām Vēnām Krējums

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!

Vienuma tips:Varikozas Vēnu Krēms

Neto saturs: 20g

Derīguma termiņš:2 gadi

Lietošana: Kāju

Dziļi remonts vēnu vārsti, uzlabo asinsvadu elastību, savelk un gludas kājas, uzlabot varikozas vēnas un atjaunot veselību.

Piemērots cilvēkiem:

1. Stāvus vai sēdus vēl ilgu laiku: Stāvus vai sēdus vēl ilgu laiku, sakarā ar muskuļu nogurumu un smaguma, asins plūsmu uz kājas nav gludas.

2. Tie, kas valkā augstpapēžu kurpes skaistumkopšanas: augstpapēžu kurpes var izraisīt vēnu asins palikt vēnu apakšējo ekstremitāšu, un pat sabojāt vēnu vārstuļu un izraisīt asins sālsūdenim.

3. Pēc dzemdībām un resni cilvēki: Grūtniecība izraisa hormonālas izmaiņas organismā, paaugstināts asiņu tilpums, kas palielina asins spiediens kājas, un pārmērīga svara apgrūtina venozo asins atgriešanos uz sirdi.

Iepakojuma iekļauts:1Pc Varikozas Vēnu Krēms

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[53696]

Tagi: shimano alivio, lielas sāpes mazinošs plāksteris, varikozas vēnas, anti sāpes, muguras sāpes, pretsāpju ziede, hemorrhoid krējums, bišu varroa, krēms scorpion, vīriešu muguras sāpes atslodzes.

Recenzijas

Sjduenas
2021-01-15
5/5
very good