Automātiskais Ziepju Dozators Sūknis Infrasarkano Sensoru Nerūsējošā Tērauda Šķidro Ziepju Turētājs Šampūns Maisītājs Vannas Šķidrums Putu Sūknis

€66.04 €39.62

Pievienot grozam


SKU: #w133133

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: ABS

Funkcijas:

1.Sensora slēdzis un pieskarties bezmaksas:ziepju dozators ar iebūvētu infrasarkano staru sensoru var automātiski noteikt slēgts roku un atbrīvot ziepju šķidrumu.Nav nepieciešams, lai nospiediet pogas, izmantojot savu mitrām rokām, jūs varat saņemt ziepes šķidrās ātri un efektīvi.

2.Papildu ūdensizturīgs:ziepju dozators ir uzlabotas, ūdensizturīgs funkciju, kas ir ideāli piemērota lietošanai, tualete, izlietne, virtuves izlietne un citās vidēs.

3.Nerūsējošā tērauda materiāls:ziepju dozators ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīga, anti-rūsas, cieta, izturīga, nodiluma izturīgi un stabili, un ir ilgs kalpošanas laiks.Delikāts dizainu un metāla tekstūru piedāvā brīnišķīgu dekoratīvu funkciju uz vietas.

Garas darba stundas & lielu jaudu.

Apraksts:

Ziepju dozators ir plašas mājas, tualetes, virtuves, slimnīcu, banku, biroju un citās sabiedriskās vietās.Šķidruma tiek automātiski uzņemts ar cilvēka roku, lai izvairītos no vidējās krusta infekcija.

Specifikācijas:

Krāsa:sudraba

Materiāls:ABS

Tilpums: 500ml

Izmērs: 12*10.5*20CM

Paketē Iekļauts:

1 * Izlietne ziepju dozators

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: automātiskā pudeli ziepes, automāti ziepju dozators, nerūsējošā tērauda vannas istabas kabīnes, ceramik ziepju turētājs, automātisks šķidro ziepju, stailness steel ziepes, šķidrās ziepes, balts šķidro ziepju turētājs, izsmidzinātājs šķidrās ziepes touchless, nerūsējošā tērauda vannas istabas plaukts plaukts.

Recenzijas

Kollopwnz
2021-02-13
5/5
Very good goods.