25pcs Kraft Tukšu Aploksni, Kancelejas preces, Dāvanu Kartes, Aploksnes Pēc Kartes Foto Uzglabāšanas Pusei par Labu Papīra Maisiņā 9X12.5cm

€4.10 €2.67

Pievienot grozam


SKU: #w133164

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Dāvanu Aploksnes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 9X12.5cm
  • Modeļa Numurs: QB6034
  • Veids: Seifa Aploksnes
  • Materiāls: kraft
  • DAUDZUMS: 25pcs
  • Zīmola Nosaukums: icraft

1. Nosaukums: 25pcs Kraft Tukšu Aploksni

2. Izmērs: 9x12.5cm (par 3.54x4.92i nch)

3. Materiāls: gumijots vai pašlīmējošs papīrs

4. Dizains: kā attēlu

5: QTY: 25pcs/daudz

6. Šī saikne ir tikai apvalks

Ir dažādi aploksnes, papīrs, uzlīmes, dāvanu tagus, jūs varat atrast mūsu veikalā.

Sūtījumu: 1.Mēs esam rūpnīcas piegādātājs, ja jūs vēlaties iegādāties larege daudzumu,mēs sniegs jums labu vairumtirdzniecības atlaides,ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksāt,paldies. 2. Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu. 3. Lūdzu, pastāstiet mums savu pareizo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu adresi Ali express, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs. 4. Parasti tas aizņem 10-30 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienu laikā ar kurjeru.Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.Shipping Noteikumi: A:Bezmaksas Piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus Visi produkti no mūsu veikala ar bezmaksas piegādi pa pastu Ķīnas.Bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka: Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus piegādes laiks ir aptuveni 10-35 dienas lielāko galamērķiem.Bet tur varbūt nedaudz perioda, kad brīvdienu, sliktu laika apstākļu, steigas sezona un daži īpaši termiņš vai nosacījums.Dažkārt muitas vai laika problēma, tā tiks aizkavēta dažu dienu laikā.Tas ir iespējams, līdz 30-70days.B: Bezmaksas Piegāde ar kurjeru 1,Singapūra/Malaizija/Taizeme Pasūtījuma summa virs USD50 mēs kuģis ar express, jūs bez maksas , parasti 5-12 dienas ierodas. 2, Austrālijā, jaunzēlandē, Eiropā, asv, Kanāda u. c.Ja pasūtījuma summa virs USD80 mēs nosūtīsim caur DHL/EMS/TNT/FedEx...ātra piegāde bezmaksas. 3,krievijas Federācijas, dienvidāfrikā, Saūda Arābija,AAE, Brazīlija, Meksika un citas vietas...Pls sazinieties ar mums, lai uzlabot ātra piegāde bezmaksas.Ievedmuitas Nodokļa: 1.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildība par pārvadāšanas pakalpojumu.

Tagi: kraft, liela post karte, amatniecības aploksnē, maisu kraftpapīrs, ietīt papīra, liela kancelejas preces papīrs, stikla kupoli, kartes sveicu, komplekts dāvanu kartes, alvas aploksnē.